Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αύξηση Μ. Κ. και αθλητικό κέντρο»

Ο Ανδρέας Πάτσης μίλησε για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και τα χρήματα που θα διατεθούν για την κατασκευή αθλητικού κέντρου.

Το αφεντικό της Νίκης Βόλου έκανε έναν μίνι απολογισμό στα δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχεται και την πλήρη ρύθμιση των χρεών, το στόχο της ανόδου στη Super League και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης, τόνισε ότι έχει υποβάλλει αίτημα στο Δήμο για μίσθωση μιας μεγάλης έκτασης για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου για την πρώτη ομάδα και τις υποδομές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Πάτση:

«Τον Απρίλιο του 2014 ολοκληρώνονται δύο χρόνια της παρουσίας μου στην ομάδα. Όταν ανέλαβα ήταν στη Γ’ με πτωτική πορεία και χωρίς αλεξίπτωτο, με ατελείωτες οικονομικές υποχρεώσεις προς κάθε κατεύθυνση, η ομάδα δεν πλήρωνε προσφυγές και δεν κατέβαινε στους αγώνες, υποχρεώσεις προς τρίτους, μέτοχοι που δεν υπήρχαν, διοικητικά συμβούλια πρωτοδικείου χωρίς να προσφέρουν τίποτα διαχειριζόμενοι το θάνατο της Νίκης Βόλου, ο ασθενής περίμενε να αποβιώσει…

Στον 1,5 χρόνο που είμαι στο τιμόνι της ΠΑΕ έγιναν όλα τα βήματα για να υπάρχει μία σοβαρή ανώνυμη εταιρεία που έχει και παρόν και μάλλον. Υπήρξε καταγγελία ανωνύμων προς το ΣΔΟΕ για κακοδιαχειρίσεις στην ΠΑΕ σε προγενέστερο χρόνο. Σκοπός της καταγγελίας αυτής για να πέσει όλο αυτό το βάρος στη δική μου πλάτη. Μετά ζήτησα από τον Υπουργό Οικονομικών να γίνει πλήρης έλεγχος με απόλυτη διαφάνεια. Να γνωρίζουμε το πρόβλημα και να βρούμε τις μεθόδους αντιμετώπισης. Η Νίκη άλλαξε ιστορικά σελίδα και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα κι από κανέναν. Διεξάγεται ακόμη ο τακτικός έλεγχος.

Την επίθεση στην ΠΑΕ την έκαναν άνθρωποι πρώην της ΠΑΕ που γνώριζαν πρόσωπα και καταστάσεις. Κάποιοι που υπηρέτησαν υποτίθεται την ιδέα, μισούν θανάσιμα ότι αυτή η ιδέα μπορεί να γίνει λάβαρο επανάστασης. Στο φιλικό με την ΑΕΚ δώσαμε αθεώρητα εισιτήρια και πληρώσαμε την εφορία μετά τον αγώνα. Πριν δύο μήνες, με φωνάζει μεγάλος πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου. Συναντηθήκαμε με έναν ενδιάμεσο άνθρωπό του και μου βγάζει μεγάλο πακέτο εισιτηρίων του αγώνα. Μου λέει «αυτά μου τα έφεραν οι Νικιώτες για να σε καταγγείλω στο ΣΔΟΕ». Ποιοι Νικιώτες λοιπόν μάζεψαν τα εισιτήρια αυτά και πήγαν στον υποτιθέμενο μεγάλο αντίπαλό τους και πόση ξεφτίλα νοιώθουν;

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι σε πλήρη ρύθμιση χρεών και δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Αναμένει το πόρισμα των ελέγχων. Συνεργάζομαι με τον κ. Τσαμπρινό και «βοηθάει» όσο μπορεί ώστε η ΠΑΕ να εξυγιανθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Εάν κάποιοι θέλουν να φύγω από τη Νίκη, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Η Νίκη έπαιζε στο «Π. Μαγουλάς» που είναι ιστορικό, αλλά είναι τα γίδια μπήκαν στο μαντρί. Την πήγαμε στο Πανθεσσαλικό. Από αποχές παικτών, ξαφνικά η Νίκη με αξιολογότατο ρόστερ είναι παντού σε όλα τα ΜΜΕ και είναι από τα φαβορί για να ανέβει κατηγορία. Δημιουργήσαμε την Κ-19, επενδύουμε στη νέα γενιά, έφτιαξε ακαδημίες με 60 παιδάκια, δίνουμε μεγάλη σημασία σε όλα τα επίπεδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές απέκτησαν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Πού υπήρχαν όλα αυτά στο παρελθόν; Απέκτησε η Νίκη γραφεία στο κέντρο του Βόλο, δημιουργεί μουσείο της ιστορίας της. Ανέβηκε μία κατηγορία, από τη Γ’ στη Β’. Όλα αυτά μέσα σε 1,5 χρόνο. Φέτος ατενίζει θετικά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Πού ήμασταν και πού είμαστε… Πέρυσι έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 700.000 ευρώ που κάλυψα εξ ολοκλήρου εγώ με παραπάνω από 1 εκατομμύριο. Σήμερα λέμε στο φίλαθλο, τον επιχειρηματία ότι μπροστά του έχει μια υγιή επιχείρηση.

Θα διαθέσουμε ένα ποσοστό 15,6 μετοχών στην αγορά με παραίτηση του παλιού μετόχου υπέρ των νέων. Η Νίκη Βόλου πέρα από ομάδα, είναι κι επιχείρηση και μπορούν να συμμετέχουν όσοι θέλουν να είναι κομμάτι της ιστορίας και της επιχείρησης. Θα διατεθούν 12.000 μετοχές, με τιμή τα 30 ευρώ για κάθε μετοχή. Θα ξεκινήσει την Τετάρτη το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 28 ή 29 Ιανουαρίου. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στη συνέχεια θα υποβληθεί, θα εγκριθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από το Υπουργείο Εμπορίου που θα διαρκέσει δύο μήνες και μετά ο κάθε μέτοχος θα πάρει τις μετοχές του. Μετά θα βγει και το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ που θα αναλάβει το βαρύ φορτίο να οδηγήσει την ΠΑΕ στη Σούπερ Λιγκ. Τα χρήματα της αυξήσεως θα διατεθούν για ανάγκες, μεταγραφές και κατασκευή αθλητικού κέντρου. Ήδη έχουν υποβάλλει αίτημα στο Δήμο για μίσθωση μιας μεγάλης έκτασης για δημιουργία αθλητικού κέντρου για την πρώτη ομάδα και τις υποδομές».

Για μεταγραφές: «Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία και τον προβληματισμό των φιλάθλων που είναι ταυτόσημος με το δικό μου. Εγώ οφείλω να είμαι ψύχραιμος. Η ομάδα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη. Έχει αξιολογότατο ρόστερ και θα επιδιώξει να πετύχει το στόχο της. Αν κριθεί ότι πρέπει να γίνει κάτι, θα γίνει. Η ομάδα περνάει κάμψη αλλά θα ξαναενθουσιάσει. Αν ο προπονητής κρίνει ότι πρέπει να γίνουν κάποιες προσθήκες, θα γίνουν. Προχθές υπογράψαμε έναν παίκτη. Εάν τον ανακοίνωνα την Πέμπτη, θα βγαίναν όλοι να λένε διάφορα. Σήμερα το πρωί μου τον ζήτησε ο Ολυμπιακός Πειραιώς να δοκιμαστεί και θα πάει. Στόχος μας είναι από την ποδοσφαιρομάνα Θεσσαλία να αναδειχθεί το μέλλον της Νίκης. Ποδοσφαιριστής της Κ-19 υπέγραψε συμβόλαιο κι έγινε επαγγελματίας. Δεν κάνουμε σόου, κάνουμε δουλειά. Μας ενδιαφέρει υγεία και μακροημέρευση της επιχείρησής μας. Δεν θα κάνουμε προσκλητήριο όσων δεν έχουν ομάδα ή παικτών που δεν έχουν πού να πάνε. Τα κασέ τον Γενάρη εκτοξεύονται στα ύψη. Μόνο εάν κρίνουμε ότι πρέπει, θα κάνουμε μεταγραφές. Η Νίκη Βόλου έχει πολύ καλό ρόστερ, έκανε δύο κακές εμφανίσεις αλλά δεν σημαίνει ότι ξέχασα τι προσέφεραν αυτοί οι παίκτες. Δεν μπορώ να ισοπεδώσω τα πάντα ξαφνικά».

Σχετικά με τον Σέρτζιαν Τσέροβιτς, ανέφερε ότι το έγο του ήταν ο μεταγραφικός σχεδιασμός το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε, για αυτό απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του.

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΔευτέρα, 13 Ιανουάριος 2014 14:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep