Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ενίσχυση αν…»

Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα μίλησε για ουσιαστική ενίσχυση.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Λουτσιάνο ντε Σόουζα μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στη Δόξα Δράμας δήλωσε: «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη στον προπονητή της Δόξας για την καθυστέρηση. Ζήτησα να είναι και ο Γέσιτς εδώ δίπλα μου αυτή τη στιγμή γιατί θα είναι σημαντικό, οι παίκτες, η διοίκηση και οι φίλαθλοι που αγαπούν αυτή την ομάδα, να ακούσουν τον Γέσιτς και αυτά που θα πει.

Θα κρατήσουμε αυτή τη φορά μόνο τους τρεις βαθμούς. Με μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά, τα κατάφεραν και πήραν το παιχνίδι. Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου σε καμία περίπτωση. Εγώ είμαι αυτός που θέλω η ομάδα μου να κερδίζει και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε όμως να έχουμε τα πάντα. Στο ντεμπούτο μου στην Καρδίτσα κάναμε αρκετές κλασικές ευκαιρίες και δεν πήραμε αυτό που έπρεπε να πάρουμε. Και σήμερα απέναντι στον κόσμο, που έδωσε το παρών και τον ευχαριστώ θερμά γι αυτό, δεν παίξαμε καλά αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι ευχαριστημένος για τους τρεις βαθμούς που πήραμε. Στο δεύτερο γύρο όλες οι ομάδες που θα έρθουν εδώ, θα προσπαθούν με όλους τους τρόπους να φύγουν χωρίς να χάσουν. Εμείς θα πρέπει όμως να είμαστε πιο προσεκτικοί, σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

Για τον Ιβάν Γέσιτς: «Γνωρίζω ότι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, ότι έχει βοηθήσει μέχρι αυτή τη στιγμή αρκετά, αλλά ένας ποδοσφαιριστής έχει και μία κακή μέρα. Είναι όμως άνθρωπος, δεν μπορούμε να τον βάλουμε στον τοίχο να τον πυροβολήσουμε. Έκανε κάτι που δεν ήταν σωστό και γι αυτό είναι εδώ. Είναι παράδειγμα για τους μικρούς η συμπεριφορά του στην προπόνηση και εμείς είμαστε ικανοποιημένοι.
Για αυτόν το λόγο θα ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο. Πρέπει να τον αγκαλιάσει τον Γέσιτς αυτή τη στιγμή. Εμείς τον έχουμε ανάγκη, όπως έχουμε ανάγκη κάθε ποδοσφαιριστή. Θέλω να τον ακούσετε. Θέλω να είναι εδώ. Για ακόμα μια φορά ζητάω συγνώμη».

Για το ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας: «Η ομάδα έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν ποδοσφαιριστή που έχει κάνει μόνο μία προπόνηση μαζί μου. Για τον Ακασού μιλάω. Εδώ είναι μία ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής έρχεται και φεύγει. Δεν μπορώ να αφήσω εγώ έναν Ακασού να κάνει ότι θέλει μέσα στην ομάδα. Και το άλλο το κομμάτι είναι ότι ο Σεϊμάν ήταν τραυματίας, ο Μπακάλης τιμωρημένος».

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Δεν καταφέραμε να δώσουμε συνέχεια στις εμφανίσεις όπως στην Καρδίτσα. Το ποδόσφαιρο στα λόγια είναι πολύ εύκολο. Εγώ έχω μια φιλοσοφία και προσπαθώ να περάσω στα παιδιά κάποια πράγματα μέσα από τις προπονήσεις και πιστεύω ότι τα παιδιά τα καταφέρνουν. Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου. Σας το είπα και πριν. Πιστεύω ότι σήμερα πήραμε τρεις βαθμούς που ήταν πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια».

Για την παρουσία της Δόξας: «Η Δόξα Δράμας είναι μία ομάδα που έχει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες της ήταν πάρα πολύ καλοί και σχεδόν καλύτεροι από τη Νίκη Βόλου. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσουμε εμείς. Εμείς βάλαμε το γκολ σε μία κλασική ευκαιρία και το κρατήσαμε. Ευτυχώς για ακόμα μία φορά ήταν σε καλή μέρα ο Αποστολίδης, γιατί και η Δόξα έκανε ευκαιρίες».

Για το αν θα κάνει μεταγραφές η Νίκη: «Υπάρχει ένα θέμα για το αν θα μπορέσει ο πρόεδρος να κάνει μεταγραφές. Είπα στον πρόεδρο να γίνουν μεταγραφές που πραγματικά θα βοηθήσουν τη Νίκη Βόλου. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για τα μάτια του κόσμου και για το χατίρι του κάθε μάνατζερ. Θα γίνουν μεταγραφές μόνο για έναν σκοπό. Για να βοηθήσουν την ομάδα. Αν είναι κάποια επιλογή να έρθει να βοηθήσει, θα το συζητήσουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2014 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep