Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν μας φοβίζει τίποτα»

Αισιόδοξος για την άνοδο της Νίκης Βόλου στη Super League εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ζουλιώτης.

Ο παίκτης των «κυανόλευκων» εξέφρασε την άποψή του ότι η ομάδα του και η Κέρκυρα θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο, ενώ αναφέρθηκε και στον ερχομό του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ζουλιώτη στο match program:

Κάνε μας έναν μίνι απολογισμό: «Ουσιαστικά έχουμε διανύσει το 1/3 του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μαζί με τα πλέι οφ και θα δούμε ανακατατάξεις. Τις έχουμε δει όλες τις ομάδες και ξέρουμε πως παίζουν. Για μένα ο βόρειος όμιλος είναι μακράν δυσκολότερος από το νότιο. Υπάρχουν ιστορικές ομάδες που οι παίκτες παίζουν για τη φανέλα και τον κόσμο. Σε ότι αφορά τον όμιλο μας, οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν έχουν ξεχωρίσει. Για τη Νίκη ο απολογισμός είναι θετικός. Είναι μια ομάδα που χτίστηκε από την αρχή το καλοκαίρι και μπόρεσε πολύ γρήγορα να πρωταγωνιστήσει».

Σε ό,τι αφορά τη συγκομιδή βαθμών της Νίκης στον πρώτο γύρο και αν είναι ικανοποιημένος: «Είμαι ικανοποιημένος. Θα μπορούσαμε, βέβαια, να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών, αλλά για μένα προσωπικά, εξωαγωνιστικοί παράγοντες μας κράτησαν μακριά από την πρώτη θέση. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο γύρο κανονικά κόντρα και σε αυτούς που μας θέλουν μακριά από την πρώτη θέση να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Για το αν πιστεύει πως η Νίκη και η Κέρκυρα θα είναι οι δύο ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την πρώτη θέση ή θα υπάρξουν και άλλες που θα τη διεκδικήσουν: «Θεωρώ πως κατά 99% Νίκη και Κέρκυρα θα παλέψουν για την πρώτη θέση και πώς αυτή θα κριθεί στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πιστεύω πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Ηρακλή που είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα θα προσπαθήσει και αυτός να κατακτήσει την πρωτιά».

Για το τελευταίο ματς με την Καρδίτσα, όπου η ομάδα παρά το γεγονός ότι είχε 14 τελικές προσπάθειες και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφερε να πάρει του βαθμούς της νίκης: «Σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν άτυχοι. Κερδίσαμε κατά κράτος τις προσωπικές μονομαχίες και είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Μας έμεινε η πίκρα για το τελικό αποτέλεσμα».

Για το αν είναι φέτος η χρονιά της Νίκης Βόλου: «Ναι είναι. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και παράγουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχουμε ένα υγιές, δυνατό και δεμένο σύνολο. Δεν μας φοβίζει τίποτα. Πάμε για το πρωτάθλημα και την άνοδο».

Για τον νέο προπονητή, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα: «Ο νέος μας προπονητής υπήρξε χρόνια ποδοσφαιριστής σε μεγάλες ομάδες, και έχει εμπειρία από δύσκολα παιχνίδια. Έχει τη στόφα του πρωταθλητή. Μας έχει περάσει μια διαφορετική φιλοσοφία και πιστεύω πως θα μας οδηγήσει στη Super League».

Για τον κυριακάτικο (5/01) αγώνα με τη Δόξα Δράμας: «Τη Δόξα την κερδίσαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Δράμα. Ωστόσο δεν πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο εύκολο. Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Χρειάζεται προσοχή ώστε να ξεκινούμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο δεύτερο γύρο».

Για τα νέα γραφεία της ΠΑΕ: «Η Νίκη Βόλου περνά σε μία νέα εποχή. Έχει βρει το δρόμο της και έχει άλλη δυναμική. Είναι σημαντικό για μία ομάδα να έχει τα γραφεία της στο κέντρο της πόλης και είδα ότι ο κόσμος της το χάρηκε πολύ».

Για το μέλλον του: «Θεωρώ πως έχω ακόμη 4-5 χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας. Από εκεί και πέρα θα με ενδιέφερε πολύ η προπονητική».

Για τον κόσμο της Νίκης: «Εξαιρετικός και δυναμικός. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας. Ελπίζω να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους».

Η ευχή του για το 2014:«Καταρχάς υγεία σε όλο τον κόσμο και ελπίζω η Ελλάδα να μπορέσει να ξεπεράσει τα δεινά που περνά. Για την ομάδα μου, εύχομαι το καλοκαίρι να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί την άνοδο στη Super League».

Last modified onΠέμπτη, 02 Ιανουάριος 2014 21:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep