Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μου ζήτησε συγγνώμη ο διαιτητής»

Ο παίκτης της Νίκης Βόλου, Ισαάκ Χοβέ, αναφέρθηκε στην αποβολή του στο ματς με τον Πιερικό και στο ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» με δηλώσεις του στο match program της ΠΑΕ τόνισε ότι οι αδύναμες ομάδες μπορούν να κάνουν τη ζημιά και πως η Νίκη θέλει μόνο νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, μίλησε και για τις πιθανότητες πρόκρισης στο Κύπελλο:

Για την πρώτη του αποβολή στην καριέρα του: «Ναι, έτσι είναι ακριβώς. Δεν είχα δεχθεί ποτέ κόκκινη κάρτα. Στο ματς με τον Πιερικό, ο διαιτητής μού έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς θεώρησε πως έπεσα μόνος μου μέσα στη μεγάλη περιοχή και πως προσπάθησα να τον ξεγελάσω. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη σε καμία περίπτωση. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα πολύ ευγενικά τον ρώτησα αν είναι σωστό να αποβάλλεται ένας παίκτης από τον αγώνα χωρίς να έχει κάνει κάτι επιλήψιμο. Ο ίδιος μού ζήτησε συγνώμη και μου είπε πως νόμιζε ότι ήταν η πρώτη κίτρινη που δεχόμουν στο παιχνίδι».

Για τη δημόσια συγνώμη των παικτών στον κόσμο: «Ο λόγος είναι πως αισθανθήκαμε άσχημα για την πικρία που δώσαμε στους φιλάθλους μας. Από την αρχή της χρονιάς μάς ακολουθούν παντού και μάς εμψυχώνουν συνεχώς. Τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιους φιλάθλους να στηρίζουν την ομάδα τους ακόμα και στην ήττα. Είναι υπέροχοι. Ωστόσο εμείς τους στεναχωρήσαμε και τους πικράναμε. Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να βγάλουμε αυτή την ανακοίνωση την οποία εννοούμε λέξη προς λέξη».

Για το Κύπελλο και τις πιθανότητες πρόκρισης: «Καταρχάς, το σκορ μάς αδικεί. Ο Απόλλων έκανε τρεις ευκαιρίες και έβαλε τρία γκολ. Η Νίκη ήταν πολύ καλύτερη και έδειξε για ακόμη μία φορά πως αντιμετωπίζει στα ίσια ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Πιστεύω ότι στο δεύτερο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, εάν παίξει έτσι, μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, όπως όλοι διαπιστώσαμε. Ακόμη και οι λεγόμενες αδύναμες ομάδες μπορεί να σου κάνουν τη ζημιά. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας. Πρέπει να παίξουμε με δύναμη και πάθος για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν μπορεί η Νίκη να κάνει το comeback: «Φυσικά και μπορεί. Χρειαζόμαστε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Χάσαμε τους βαθμούς εκεί που δεν το περιμέναμε, οπότε πρέπει να τους κερδίσουμε αλλού. Θέλουμε πάρα πολύ την άνοδο και θα παλέψουμε για αυτή».

Last modified onΣάββατο, 07 Δεκέμβριος 2013 15:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep