Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να δείξουμε σοβαρότητα»

Ο νεαρός μέσος της Νίκης Βόλου, Νίκος Αναστασόπουλος, μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τη Ζάκυνθο.

Ο μέσος των «κυανόλευκων» παραχώρησε συνέντευξη στο Match Program της Νίκης Βόλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη τετράδα αγώνων που είχε η ομάδα, το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο την Κυριακή (10/11) και τις φιλοδοξίες του:

Για το δύσκολο πρόγραμμα που είχε στο ξεκίνημα η Νίκη: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και νομίζω πως τα καταφέραμε μια χαρά. Βέβαια θα ήμουν περισσότερο ικανοποιημένος αν παίρναμε βαθμό ή βαθμούς με την Κέρκυρα. Αυτή τη στιγμή είμαστε δεύτεροι στη βαθμολογία, αλλά είμαι σίγουρος πως στο τέλος του πρώτου γύρου θα είμαστε μόνοι στην κορυφή».

Για το ματς με τη Ζάκυνθο είπε: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Σε όλα πρέπει να δείξουμε ανάλογη σοβαρότητα. Μερικές φορές κάποια παιχνίδια που φαίνονται εύκολα μπορεί να είναι πιο δύσκολα από τα κάποια άλλα. Οι λεγόμενες αδύναμες ομάδες μπορεί να κλειστούν πίσω και να μην μπορείς να διασπάσει την αμυντική τους γραμμή».

Για τις φιλοδοξίες του: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βγω πρωταθλητής με τη Νίκη Βόλου. Θα ήθελα να παραμείνω στη Νίκη, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχει ο Αστέρας Τρίπολης, όπου ανήκω. Δεν κρύβω, βέβαια, πως όνειρό μου είναι κάποια στιγμή να αγωνισθώ σε ομάδα του εξωτερικού».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 12:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep