Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τρίποντο, τίποτε άλλο»

Σύνθημα νίκης έδωσε ο Θανάσης Ρεπετσάς στη Νίκη Βόλου.

Μονόδρομος είναι για τη Νίκη Βόλου το τρίποντο στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (26/10) με τον Αιγινιακό, όπως δήλωσε ο Θανάσης Ρεπετσάς. Ο αμυντικός των «κυανόλευκων» μίλησε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ και αναφέρθηκε στην επικράτηση σε βάρος του Απόλλωνα, αλλά και στη σημασία της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής στο Αιγίνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ευρεία νίκη επί του Απόλλωνα και για το πόσο αυτή επέδρασε θετικά στην ψυχολογία τους:

«Σίγουρα η Νίκη επί του Απόλλωνα ήταν σημαντική. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Προερχόμασταν από ένα άτυχο αποτέλεσμα μέσα στην Κέρκυρα. Παρoλαυτά σηκώσαμε τα κεφάλια, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και πετύχαμε μια σημαντική νίκη επί ενός αντιπάλου ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν όχι μόνο αήττητος αλλά είχε και μηδέν παθητικό στην άμυνα. Καταφέραμε, ένα παιχνίδι που φάνταζε ντέρμπι να το κερδίσουμε εύκολα.

Ωστόσο ακόμα είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όποιος είναι ταπεινός και προσγειωμένος, θα είναι αυτός που στο τέλος θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό:

«Ο Αιγινιακός είναι μια ομάδα που αποτελείται από έμπειρους ποδοσφαιριστές, που έχουν παίξει χρόνια στην κατηγορία. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε παίξει ένα φιλικό στο Αιγίνιο στην αρχή της προετοιμασίας μας το καλοκαίρι. Ωστόσο εκείνο το παιχνίδι δενθα έχει καμία σχέση με το αυριανό. Ο Αιγινιακός δεν ξεκίνησε καλά, μάλιστα άλλαξε και προπονητή τις προηγούμενες μέρες. Αυτό ίσως λειτουργήσει σαν ένα ηλεκτροσόκ για τον αντίπαλο και σίγουρα θα προσπαθήσει να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Εμείς θα κοιτάξουμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Στόχος μας είναι μόνο οι τρεις βαθμοί».

Για την τριάδα δύσκολων αγώνων που ακολουθεί με Αιγινιακό, Πανθρακικό για το Κύπελλο και Ηρακλή:

«Η ομάδα ξεκίνησε με ένα δύσκολο πρόγραμμα σε σχέση με άλλες ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς και είχαν πιο βατό πρόγραμμα. Νομίζω όμως πως η Νίκη έχει και τους παίκτες και την ποιότητα να αντεπεξέλθει εξίσου καλά και στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κοιτάμε πρώτα αυτό με τον Αιγιανιακό και στη συνέχεια αυτό του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό».

Για το όμορφο θέαμα που προσφέρει η ομάδα:

«Αυτή τη στιγμή σε κάθε παιχνίδι, μας ενδιαφέρουν οι τρεις βαθμοί. Από εκεί και πέρα όταν κερδίζεις, σιγά σιγά λύνονται τα πόδια και έρχεται και το καλό ποδόσφαιρο. Παρά το γεγονός οτι η ομάδα μας είναι καινούρια, με 22 νέους ποδοσφαιριστές, παρουσιάζει αρκετά καλό θέαμα. Αυτό τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι από τις αντιδράσεις του κόσμου μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος ευχαριστιέται με αυτό που βλέπει και αυτό μας κάνει διπλά χαρούμενους».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Οκτώβριος 2013 17:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep