Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κάποιοι με θεωρούσαν κορόιδο»

Ο Ανδρέας Πάτσης υποστήριξε ότι οι περσινοί παίκτες τον θεωρούσαν κορόιδο!

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν, στην οποία όπως τόνισε έμεινε μετεξεταστέος. Επίσης, έκανε δηλώσεις για το στόχο της ανόδου στη Super League μόνο μέσω της πρώτης θέσης.

Μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Πάτσης δήλωσε στο Blue star fm:

«Η ομάδα πάει για πρώτη θέση, όχι μόνο για την άνοδο, το έχω πει στους παίκτες. Φέτος παράγει γκολ, αυτό δείχνει μία ενέργεια. Οι στόχοι πιστεύω ότι θα υλοποιηθούν. Η Νίκη έχει μεγάλες δυνατότητες και ως εκ τούτου πεδίο δόξης λαμπρόν. Κρατήσαμε χαμηλά το ετήσιο συμβόλαιο κάθε παίκτη στη φετινή ομάδα. Αν κάποιος έχει το 60% συμμετοχών και η ομάδα βγει πρώτη και μόνο θα υπάρχει πριμοδότηση. Αν η ομάδα ανέβει στη Σούπερ Λιγκ από τη δεύτερη θέση, κανένας δε θα πάρει πριμ. Δεν υπάρχουν συμβόλαια τύπου Σκούφαλη και Ουέλινγκτον φέτος. Του χρόνου θα ξέρω τι περίπου μπάτζετ θα έχουμε από φέτος, γιατί πολλοί παίκτες έχουν υπογράψει 1+1.

Αν με δείτε να φύγω από τα επίσημα φέτος και να βλέπω ματς από τη φυσούνα ή να πάω στ’ αποδυτήρια πριν τα Χριστούγεννα, θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι κάτι που πιστεύω ότι δε θα το αντιμετωπίσω φέτος σε αντίθεση με πέρσι, που αντιμετώπισα πάρα πολλές φορές».

Για την περσινή σεζόν: «Και οι περσινοί παίκτες, όπως ο Σκούφαλης, έδειξαν ότι με θεωρούν κορόιδο και μένα και τον λαό της ομάδας, όταν μου είπαν, ότι πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος για την έβδομη θέση. Αν κρατούσα τους περσινούς παίκτες, το μπάτζετ φέτος θα ήταν διπλάσιο. Πέρσι η εικόνα μας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Αλλάξαμε αναγκαστικά τον Αμανατίδη, γιατί η ομάδα παρουσίαζε ένα αλαλούμ στ’ αποτελέσματα. Στη συνέχεια ο Μανωλάς μου είπε ότι φεύγει, γιατί όλα είναι χαμένα. Όμως αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν. Η φυγή Μανωλά ήταν κομβικής σημασίας για το γεγονός ότι δε βγήκαμε κατηγορία. Την περσινή χρονιά έμεινα μετεξεταστέος. Πήρα το μάθημά μου σε όλα τα επίπεδα. Το παραδέχθηκα».

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΤετάρτη, 02 Οκτώβριος 2013 13:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep