Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διαψεύδει η Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου διέψευσε ότι συνεργάζεται με το σωματείο Νέοι Αθλητές Νίκης.

Το σωματείο των Νέων Αθλητών σε ανακοίνωσή του μίλησε για συνεργασία με τη Νίκη Βόλου και παραχώρηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών στους «κυανόλευκους», ενώ όπως ανέφερε δύο θα ακολουθήσουν το αντίθετο δρομολόγιο. Ωστόσο, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της διέψευσε ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δύο!

Οι Νέοι Αθλητές Νίκης είχαν αναφέρει ότι παραχωρούνται στη Νίκη Βόλου οι Χαράλαμπος Ράπτης, Θοδωρής Γιαννουλάς, Μιχάλης Σοάρες Τσιαμπαλής, Γιώργος Βασιλείου και ότι το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσουν οι Κώστας Βουρδάκης, Στέλιος Αλεξανδρής. Μάλιστα σημείωσε: «Ο πρόεδρος των Νέων Αθλητών Νίκης, Παναγιώτης Αθανασίου και το ΔΣ της ομάδας ευχαριστού θερμά τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Ανδρέα Πάτση, όπως και τον τεχνικό διευθυντή, Σέρτζιαν Τσέροβιτς για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράστασή τους».

Η Νίκη Βόλου, λοιπόν, υπογράμμισε σε ανακοίνωσή της: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαψεύδει κατηγορηματικά ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας και που αφορά συνεργασία της ΠΑΕ με το σωματείο των Νέων Αθλητών. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου κάνει σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως ουδέποτε υπήρξε συνεργασία με το εν λόγω σωματείο, σε κανένα επίπεδο και για οιονδήποτε λόγο».

Last modified onΣάββατο, 31 Αύγουστος 2013 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep