Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τζαναβάρας: «Είναι λάθος»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας διαφωνεί με την απόφαση να μην προβιβάζονται οι πρωταθλητές του κάθε ομίλου.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε ότι η ομάδα του οφείλει να ανέβει στη Super League και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Μία διαδικασία, που όπως τόνισε, πρέπει να τη συνηθίσουν τόσο αυτός όσο και οι παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στο sport7:

Για το γεγονός ότι η Νίκη τοποθετήθηκε στο βόρειο όμιλο: «Το περίμενα ότι θα παίζαμε στο βόρειο όμιλο, ωστόσο, κάθε όμιλος έχει τις δυσκολίες του. Είμαστε μία καινούργια ομάδα και στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι δεν θα ανεβαίνει απευθείας στη Super League ο πρωταθλητής του κάθε ομίλου σχολίασε: «Δεν το θεωρώ σωστό. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έβγαιναν απευθείας οι πρωταθλητές και μετά οι υπόλοιποι να έπαιζαν μπαράζ. Είναι μία καινούργια κατάσταση, την οποία πρέπει να συνηθίσουμε και να την διαχειριστούμε καλύτερα. Δεν θα είναι εύκολο. Δεν παίρνεις πρωτάθλημα και ανεβαίνεις, αλλά μετά μπαίνεις σε διαδικασία μπαράζ, που και εκεί θα είναι ένα νέο πρωτάθλημα. Θέλει προσοχή».

Για το αν υπάρχει φαβορί στο βορρά: «Εμείς, ο Ηρακλής, η Κέρκυρα, ο Αιγινιακός. Μπορεί να προκύψει και καμία έκπληξη. Πλέον, όμως πρέπει να κοιτάξουμε και το νότιο όμιλο».

 

Last modified onΤρίτη, 27 Αύγουστος 2013 17:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep