Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δύο με τρεις προσθήκες»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας προανήγγειλε ενίσχυση στη Νίκη Βόλου.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την έως τώρα προετοιμασία, αλλά και για τις μεταγραφές που έρχονται. Αναλυτικά δήλωσε:

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία εξελίσσεται πολύ καλά. Χρειάζεται πολύ δουλειά ,ιδιαίτερα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της δύναμης. Μέρα με την ημέρα η ομάδα βελτιώνεται, δουλεύουμε αρκετά καλά και το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες έχουν αρχίσει να «δένουν» μεταξύ τους».

Για τα φιλικά παιχνίδια: «Στα φιλικά θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα σε ότι αφορά την κατάσταση που βρίσκεται ο κάθε παίκτης. Θα διαπιστώσουμε αν η καθημερινή δουλειά που γίνεται εδώ έχει θετικό αποτέλεσμα. Κάθε παίκτης θα χρησιμοποιηθεί για 45 με 60 λεπτά».

Για το αν θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση: «Αναμένουμε να έρθουν δύο ή τρεις ακόμη παίκτες, σε τομείς που έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως να έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ».

Για το τί πρέπει να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος της Νίκης: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να χτίσουμε μια σοβαρή και καλή ομάδα, με προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο, που θα ξέρει τι ζητάει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Στόχος μας είναι η ομάδα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να συνδυάζει την ουσία με το θέαμα».

Last modified onΠέμπτη, 08 Αύγουστος 2013 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep