Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καρέ μεταγραφών η Νίκη

Ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος (δεξιά στη φωτ.) σε παιχνίδι του Βύζαντα με τον Ηρακλή. Ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος (δεξιά στη φωτ.) σε παιχνίδι του Βύζαντα με τον Ηρακλή.

Η ομάδα του Βόλου προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Η ενίσχυση του ρόστερ της Νίκης Βόλου συνεχίζεται αδιάκοπα. Το Σάββατο (20/7) οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία γνωστοποίησαν την απόκτηση των Κώστα Χαρτσιά, Αλέξανδρου Μπιτσάκου, Βασίλη Πατσατζόγλου και Γιάννη Κορέτα. «H ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των Κώστα Χαρτσιά και Αλέξανδρου Μπιτσάκου οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο καθώς και των Βασίλη Πατσατζόγλου και Γιάννη Κορέτα οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Ο Μπιτσάκος είναι 22 χρονών, αγωνίζεται ως μέσος και έχει παίξει σε Κόρινθο, Ιωνικό και Βύζαντα. Πέρσι με τους Μεγαρείς μέτρησε 31 συμμετοχές. Ο Χαρτσιάς είναι 21 ετών, επιθετικός και πέρσι, όπως και ο Μπιτσάκος, αγωνίστηκε τον Βύζαντα, μετρώντας 29 συμμετοχές και ένα γκολ. Τη σεζόν 2011-2012 έπαιξε στη Ζάκυνθο (27 συμμετοχές). Ο Κορέτας είναι 20χρονος επιθετικός και πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με τον Μαγνησιακό στην ΕΠΣ Θεσσαλίας. Ο Πατσατζόγλου είναι 19χρονος αμυντικός και αποκτήθηκε από τους νέους της Ξάνθης.

Last modified onΣάββατο, 20 Ιούλιος 2013 15:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep