Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε τρεις η Νίκη

Ο Γιάννης Γκούμας (αριστερά στη φωτ.) με τη φανέλα της Κέρκυρας, σε παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Ο Γιάννης Γκούμας (αριστερά στη φωτ.) με τη φανέλα της Κέρκυρας, σε παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Ρεπετσάς, Μπακάλης και Γκούμας ανακοινώθηκαν από τη Νίκη Βόλου.

Στην επισημοποίηση της συνεργασίας της με τρεις ποδοσφαιριστές προχώρησε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ενέταξε στο δυναμικό τους τους Θανάση Ρεπετσά, Πάρη Μπακάλη και Γιάννη Γκούμα.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των Γιάννη Γκούμα, Θανάση Ρεπετσά και Πάρη Μπακάλη οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο. Ο Γιάννης Γκούμας (7/6/1988) έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ερμή Αραδίππου, του Βύζαντα Μεγάρων και της Θήβας ενώ πέρυσι έπαιξε με τα χρώματα της Κέρκυρας.

Ο Θανάσης Ρεπετσάς (16/10/1983) έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Ψαχνών, Πλατανιά, ΠΑΟ Βάρδας, Θύελλα Πατρών Πανηλειακό και Παναιτωλικό ενώ ο Πάρης Μπακάλης (1/5/1988), έπαιξε σε Θρασύβουλο, Πιερικό, Διαγόρα, Καλλονή, Αναγέννηση Επανομής, ΠΑΟ Διοικητηρίου και Θερμαϊκό».

Ο Ρεπετσάς είπε στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Είναι τιμή μου που θα φοράω φέτος αυτή τη φανέλα. Από την πλευρά μου θέλω να υποσχεθώ πως θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να εκπληρώσουμε το στόχο της ανόδου. Έχω εντυπωσιαστεί από τους φιλάθλους της Νίκης. Ο κόσμος της είναι υπέροχος και για μένα ήταν ένα κίνητρο για να έρθω στο Βόλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τον προπονητή που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους». 

Ο Γκούμας έβαλε στόχο το πρωτάθλημα και τόνισε: «Επέλεξα να αγωνιστώ στη Νίκη γιατί είναι μια ιστορική ομάδα με όμορφο κόσμο και χαίρομαι πολύ που θα είμαι μέλος της. Φετινός μας στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκ. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να καταφέρει η ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της. Μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Ο Πάρης Μπακάλης από την πλευρά του δήλωσε: «Όταν μου έγινε η πρόταση να έρθω στη Νίκη δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είπα κατευθείαν το "ναι". Πιστεύω πως είναι χαρά για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στον ιστορικό αυτό σύλλογο. Έχει πολλούς φιλάθλους που είναι δίπλα στην ομάδα τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Πρόεδρος έθεσε τον φετινό στόχο και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τον υλοποιήσουμε. Ελπίζω μαζί με τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου να γιορτάσουμε και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία».

 

Last modified onΠέμπτη, 11 Ιούλιος 2013 16:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep