Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη... εκδίκησης

Η Νίκη Βόλου στοχεύει σε τρίποντο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλο, στο τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση των play off χωρίς ελπίδες ανόδου. Δύο στροφές απέμειναν για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στο κυριακάτικο (16/06) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου η Νίκη θα παρουσιαστεί αδιάφορη. Το αντίθετο.

Οι Νικιώτες δεν έχουν ξεχάσει ότι πριν από 8 χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» τους είχαν στερήσει την άνοδο. Τώρα, λοιπόν, θέλουν να κάνουν το ίδιο εκείνοι. Οι οργανωμένοι οπαδοί στην προπόνηση της Παρασκευής (14/06) βρέθηκαν στο γήπεδο και ζήτησαν το τρίποντο, ενώ προανήγγειλαν καυτή ατμόσφαιρα. Εξάλλου, φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα υπάρχουν στο Πανθεσσαλικό και οι «κυανόλευκοι» θέλουν να κλείσουν τις φετινές εντός έδρας υποχρεώσεις τους με νίκη σε βάρος του συμπολίτη.

Εκτός πλάνων του τεχνικού, Απόστολου Χαραλαμπίδη βρίσκεται ο Κώστας Χατζής που είναι τιμωρημένος, ενώ νοκ άουτ με κάταγμα στα πλευρά έχει τεθεί ο Δημήτρης Σαμαράς. Πρόβλημα έχει και ο Χάρης Παππάς, που έμεινε εκτός.

Η αποστολή: Βούρας, Καρακούτσης, Βέρτζος, Καρατζάς, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης, Κυριάκος, Παπαδόπουλος, Τάντιτς, Λαλίν, Φλίγκος, Ριζογιάννης, Ουέλινγκτον, Τζιώρας, Πιτταράς, Γεωργατζής.

Last modified onΚυριακή, 16 Ιούνιος 2013 10:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep