Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Βέρτζο με Ηρακλή

Ο Αγγελος Βέρτζος δεν θα αγωνιστεί στις δύο αναμετρήσεις με τον Ηρακλή για τα play off. Ο Αγγελος Βέρτζος δεν θα αγωνιστεί στις δύο αναμετρήσεις με τον Ηρακλή για τα play off.

Ο 30χρονος αμυντικός της Νίκης Βόλου θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του στα δύο ματς με τον Γηραιό.

Ο Άγγελος Βέρτζος συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου και πρέπει να δηλωθεί στα ματς που απομένουν για τα play off. Η απουσία του κρίθηκε πως πρέπει να είναι στα δύο ματς με τον Ηρακλή, την Κυριακή στον Βόλο και σε εκείνο της τελευταίας αγωνιστικής στο Καυτανζόγλειο.

Ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν θα έχει στη διάθεση του για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή και τον Βασίλη Καρατζά που είναι επίσης τιμωρημένος και έτσι αναμένεται να αλλάξει το κεντρικό δίδυμο των στόπερ και να αγωνιστούν οι Σαμαράς και Χατζής για το ματς με τον Γηραιό.

Στο παιχνίδι της Κυριακής υπάρχει ανοικτό ενδεχόμενο να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του Γηραιού, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει τέτοιο αίτημα στα γραφείς της Νίκης Βόλου ώστε να υπάρξουν οι συνεννοήσεις, ενώ σίγουρα θα πρέπει να ενημερωθεί και η αστυνομική διεύθυνση ώστε να παρθούν μέτρα ασφαλείας.

Last modified onΠαρασκευή, 07 Ιούνιος 2013 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep