Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όλα για όλα η Νίκη

Πάνοπλη και με σύμμαχο τη φόρμα η Νίκη Βόλου στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό.

Το αήττητο σερί των 14 αγωνιστικών θέλει να συνεχίσει η Νίκη Βόλου, η οποία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον λαβωμένο Παναιτωλικό. Οι «κυανόλευκοι» είχαν ηττηθεί τελευταία φορά με 1-0 από την Καβάλα στις 13 Μαρτίου. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχουν γνωρίσει ήττα, παρά μόνο νίκες και ισοπαλίες.
Στην προσπάθεια να ξεκινήσουν με το δεξί το μίνι πρωτάθλημα οι Νικιώτες, είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας. Ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και επομένως θα παρατάξει ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεσή του. Οδηγός για τη Νίκη η αναμέτρηση του πρώτου γύρου, στην οποία είχε κατατροπώσει τα «καναρίνια» με 3-0.
Την ίδια ώρα οι παίκτες της ομάδας του Βόλου δηλώνουν άγνοια σχετικά με το θέμα που προέκυψε και το οποίο τους θέλει να έχουν «ενοχληθεί» από τους Αγρινιώτες προκειμένου να έχουν μειωμένη απόδοση στην αναμέτρηση της Κυριακής (2/6).
Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, από τους οποίους δύο θα αποκλειστούν πριν τη σέντρα.
Η αποστολή: Βούρας, Καρακούτσης, Σαμαράς, Βέρτζος, Ψιάνος, Καρατζάς, Παπαδόπουλος, Κοντοδήμος, Τάντιτς, Ουέλινγκτον, Χατζής, Κυριάκος, Σκούφαλης, Πουρτουλίδης, Ριζογιάννης, Παππάς, Λαλίν, Φλίγκος, Τζιώρας, Πιτταράς.

Last modified onΣάββατο, 01 Ιούνιος 2013 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep