Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα σε δείρω, θα τα πάρω, καληνύχτα»

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του. Πώς θα διαπλεχτεί ακόμα περισσότερο, πώς θα εξασφαλίσει περισσότερα προνόμια για την ομάδα του».

Το παρών στην τηλεοπτική εκπομπή ΣΚΑΪ έδωσε ο Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος είπε αρχικά για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσαιρο: «Δε νομίζω να επιδεικνύεται κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το σύνολο των ποδοσφαιρικών παραγόντων για όλες αυτές τις ιστορίες. Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του, απ' ότι έχω καταλάβει. Πως θα διαπλεχτεί ακόμα περισσότερο, πως θα εξασφαλίσει περισσότερα προνόμια για την ομάδα του. Δεν υπάρχει παιδεία, δεν υπάρχει κουλτούρα, δεν υπάρχει όραμα. Αυτό που διαπιστώνω από τη μικρή εμπειρία μου ως παράγοντας είναι ότι δεν υπάρχει ένα πραγματικό όραμα, όχι μόνο για την ομάδα με την οποία είσαι, αλλά γι' αυτό που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Όλοι είναι τους 'δος ημίν σήμερον', δηλ. θα σκοτωθώ σήμερα, θα βάλω μπράβους, θα σε δείρω, θα βγω Σούπερ Λίγκα, θα τα πάρω, καληνύχτα».

Συνέχισε εξηγώντας: «Πέρα από το όραμα δεν υπάρχει και επιχειρηματικότητα. Όλοι είναι τους 'δος ημίν σήμερον', δηλ. θα σκοτωθώ σήμερα, θα βάλω μπράβους, θα σε δείρω, θα βγω Σούπερ Λίγκα, θα τα πάρω, καληνύχτα. Δεν βλέπουν επιχειρηματικά το ποδόσφαιρο, την προσέλκυση του κόσμου, τη δημιουργία νέων φιλάθλων, την ανάπτυξη του αθλήματος και την παραγωγή νέων οικονομικών πόρων που είναι απαραίτητοι για το ποδόσφαιρο. Πράγματα που αν γίνουν μελλοντικά θα ωφεληθούν οι ίδιες οι ομάδες και σε συνέχεια οι Εθνικές ομάδες αφού οι υποδομές θα είναι πολύ καλύτερες απ' αυτές που υπάρχουν. Αντίθετα, υπάρχει μία νοοτροπία παλαιολιθικής εποχής, αρχέγονης εποχής, εξ ου κι ότι συμβαίνει γύρω μας. Πρέπει να μας προβληματίζει σαν γεγονός, σαν κοινωνία, που είμαστε πάρα, πάρα πολλά χρόνια πίσω και δυστυχώς απ' ότι φαίνεται δεν έχουμε κι ένα καλό μέλλον».

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης άφησε αιχνές κατά του Γιάννη Ιωαννίδη, σχετικά με το άρθρο 99 και τη διαφορετική αντιμετώπιση σε ομάδες που καταφεύγουν στο συγκεκριμένο άρθρο, είπε: «Άμα έχεις μπάρμπα στην Κορώνη...». Και όταν ρωτήθηκε ποιον εννοεί είπε: «Ο Υπουργός. Είναι πασιφανές. Είναι ο προστάτης των ομάδων της Θεσσαλονίκης. Δημιουργείται μία νέα ...αγιότητα. Είναι ο άνθρωπος που έβαλε τον Ηρακλή, ως καθαρή από χρέη ομάδα και με άλλο ΑΦΜ στη Football League. Οι άλλες δύο, απλά ακολούθησαν».

«Ο Υπουργός είναι ο προστάτης των ομάδων της Θεσσαλονίκης».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως ο Ηρακλής θα είναι η ομάδα που θα ανέβει από τα πλέι οφ λόγω αυτής της ιδιότητας του κ. Ιωαννίδη, είπε: «Αν ο μπάρμπας στην Κορώνη αυτό θέλει...».

Last modified onΤρίτη, 28 Μάιος 2013 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep