Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αξίζουμε Super League»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για τίμιο αγώνα από πλευράς Νίκης Βόλου.

Μετά το 1-1 με τον Εργοτέλη ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δήλωσε: «Όλοι μας έχουν δώσει συγχαρητήρια για το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε. Κάναμε τίμιο αγώνα μέχρι εδώ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά και σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ήταν πολύ κοντά στην ομάδα σε όλα τα παιχνίδια. Μέσα από τα πλέι οφ θα κάνουμε το παν να του δώσουμε αυτή τη μεγάλη χαρά και να πάμε την ομάδα εκεί που θέλουμε.

Σήμερα κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι και βάσει παιχνιδιού και εικόνας, αξίζουμε να είμαστε στη Σούπερ Λίγκα. Η Νίκη παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη και στις άλλες δυο ομάδες. Εύχομαι στα πλέι οφ ο αγώνας να είναι ισάξιος και να ανέβει ο καλύτερος. Πιστεύω ότι τα παιδιά το δείξανε, ότι και το έχουν και μπορούν, βάσει απόδοσης να διεκδικήσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Για τον Άγγελο Βέρτζο και τον τραυματισμό του: «Δεν είναι κάτι σοβαρό. Τον προφυλάξαμε, δεν είναι τίποτα σημαντικό».

Για τη δική του παρουσία στον πάγκο: «Εγώ σε αυτή την ομάδα χρωστάω κάτι και ελπίζω να το δώσω. Είναι σημαντικό και για μένα να είμαι αήττητος για το δικό μου ρεκόρ και τις δικές μου φιλοδοξίες και μακάρι να ταιριάξουν με τις φιλοδοξίες της ομάδας».

Πηγή: sport7.gr

Last modified onΚυριακή, 26 Μάιος 2013 22:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep