Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διαφορετική Νίκη με Γάζωρο

Με αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου στο εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Γαζώρου.

Το αήττητο σερί μετρά αισίως εννέα αγωνιστικές. Αυτή τη φορά, βέβαια, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να το διευρύνουν με τρίποντο σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου και έπειτα από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες να κατακτήσουν το τρίποντο αναρρίχησης. Ωστόσο, ο τεχνικός, Απόστολος Χαραλαμπίδης θα προχωρήσει σε αλλαγές σε όλες τις γραμμές σε σχέση με το προηγούμενο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Κάτω από τα δοκάρια στη θέση του τιμωρημένου και τραυματία, Ηλία Βούρα θα επανέλθει ο Τάσος Καρακούτσης, ενώ στην άμυνα θα λείπουν οι τιμωρημένοι, Δημήτρης Σαμαράς, Στέργιος Ψιάνος. Εκτός πλάνων λόγω καρτών και ο Άλαν Λαλίν, όμως από την άλλη πλευρά επιστρέφουν οι Άγγελος Βέρτζος, Τάσος Κυριάκος, Παντελής Ριζογιάννης από τιμωρία, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Νίκος Πουρτουλίδης, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε.

Η αποστολή: Καρακούτσης, Μπαταβάνης, Βέρτζος, Φλίγκος, Κοντοδήμος, Σκούφαλης, Ουέλινγκτον, Χατζής, Τάντιτς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Καρατζάς, Παππάς, Παπαδόπουλος, Τζιώρας, Πιτταράς, Γεωργατζής.

Last modified onΣάββατο, 27 Απρίλιος 2013 16:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep