Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Ανδρέας Πάτσης χαρακτήρισε εκ του πονηρού τα δημοσιεύματα για καταγγελίες εφοριακών.

Ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου σημείωσε ότι οι καταγγελίες είναι κατά το ήμισυ αληθείς και υπενθύμισε ότι ο ίδιος τον Αύγουστο ζήτησε τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ από τις αρχές. Αναλυτικά η δήλωση που έκανε στην ιστοσελίδα «goalpost.gr»:

«Κατ' αρχήν θα πρέπει να αναφέρουμε πως εγείρει ερωτηματικά η χρονική στιγμή αυτής της υποτιθέμενης καταγγελίας.

Οι καταγγελίες είναι κατά το ήμισυ αληθείς. Όσοι δεν ασχολούνται με τα τεκταινόμενα στη Νίκη Βόλου, προφανώς και δεν γνωρίζουν πως εμείς από τον Αύγουστο του 2012 ζητήσαμε τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ από τις αρμόδιες αρχές, ώστε να αποκαλυφθούν όλα όσα συνέβαιναν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Μάλιστα, αυτή η πρόσκληση προς τις οικονομικές υπηρεσίες κοινοποιήθηκε και στον Υπουργό Οικονομικών, κ. Στουρνάρα.

Τακτικός φορολογικός έλεγχος δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι και σήμερα. Παρόλα αυτά εμείς ως ΠΑΕ Νίκη Βόλου, δεχτήκαμε να διακανονιστεί ένα ποσό και να πληρώνουμε έναντι, για το ποσό που πιθανόν θα φτάσει το ύψος του προστίμου.

Στις 15 Μαρτίου λάβαμε μία ειδοποίηση από την αρμόδια ΔΟΥ πως στην ΠΑΕ θα διεξαχθεί τακτικός φορολογικός έλεγχος για την χρονική περίοδο, από το 2004 ως τον Αύγουστο του 2012. Ο έλεγχος ακόμα δεν έχει ξεκινήσει και όταν αρχίσει δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός λίγων ημερών. Οπότε τα νούμερα που βγαίνουν στη δημοσιότητα είναι φανταστικά και όχι πραγματικά, εκτός αν αυτοί που τα δημοσιεύουν γνωρίζουν περισσότερα από εμένα.

Ζητήσαμε τον έλεγχο, δεν τον φοβόμαστε, είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, πληρώνουμε ήδη «αμαρτίες» προγενέστερων διοικήσεων και θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως κανένας και τίποτα δεν μπορεί να μας εκτροχιάσει από τους στόχους μας».

Πηγή: goalpost.gr

Last modified onΤρίτη, 09 Απρίλιος 2013 14:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep