Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χατζάρας: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Γιώργος Χατζάρας υποστήριξε ότι η αναγκαστική αλλαγή αποσυντόνισε την ομάδα του.

Μετά το 0-0 με τον Ηρακλή ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δήλωσε: «Ξέραμε ότι ο Ηρακλής προέρχονταν από συνεχόμενες νίκες. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε. Η αναγκαστική αλλαγή μας αποσυντόνισε κατά κάποιο τρόπο σε μία θέση που πονάμε.
Ένα ισορροπημένο παιχνίδι και οι δύο ομάδες ζητούσαν την νίκη. Είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο πιεστήκαμε διαφοροποιήσαμε την τακτική μας. Ο Ηρακλής μας πίεσε με δύο σέντερ φορ το παιχνίδι έδειξε να γέρνει προς την πλευρά του Ηρακλή, μετά αλλάξαμε και εμείς την τακτική μας και το παιχνίδι ισορρόπησε.

Το αποτέλεσμα δεν αφήνει ικανοποιημένους και τους δύο αλλά όπως εξελίχθηκε είναι δίκαιο. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ηρακλή».

Ο τερματοφύλακας, Ηλίας Βούρας είπε: «Αγωνίστηκα με ανάμεικτα συναισθήματα στο σημερινό παιχνίδι. Στον Ηρακλή μεγάλωσα και έχω κάποιο δέσιμο με την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες δεν κάναμε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος πιεστήκαμε κρατήσαμε το μηδέν. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, ήρθαμε για την νίκη. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την Καλλονή και πάμε για την νίκη».

Last modified onΚυριακή, 03 Μάρτιος 2013 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep