Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πάμε για τριάδα…»

Σαφής στόχος η απευθείας άνοδος της Νίκης Βόλου σύμφωνα με τον Γιώργο Χατζάρα.

Τον Μακεδόνα προπονητή παρουσίασε την Πέμπτη (28/02) η διοίκηση της Νίκης Βόλου, με τον Χατζάρα να υπογραμμίζει τις αδυναμίες που έχει εντοπίσει, να ζητά από τους φιλάθλους τη συμπαράστασή τους και να σημειώνει ότι στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Χατζάρας στην παρουσίασή του:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι στο Βόλο και μία ιστορική ομάδα όπως η Νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Πάτση για την εμπιστοσύνη, μιλάμε την ίδια γλώσσα με τον πρόεδρο. Όσον αφορά στην ομάδα. έχει μια δύσκολη καμπή και τελευταία έχει μερικά άσχημα αποτελέσματα με όχι μεγάλη συγκομιδή βαθμών. Είναι η άσχημη μας χρονική περίοδο που όλες οι ομάδες περνάνε στο πρωτάθλημα κι εύχομαι να την περάσουμε γρήγορα.

«Διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή ότι η ομάδα παίζει καλά, αλλά δεν έχει την ουσία»

Ήθελα να μπω κατευθείαν στην ομάδα, να διαπιστώσω τι συμβαίνει. Σέβομαι τους προηγούμενους συναδέλφους μου και τους απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι έχουν προσφέρει στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδος. Όλοι προσφέρουμε, το μέγεθος του καθενός κρίνεται. Διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή ότι η ομάδα παίζει καλά, αλλά δεν έχει την ουσία. Στα μεγαλύτερα διαστήματα έχει πολύ μεγάλη κατοχή αλλά είναι φλύαρη που αρέσει στο μάτι του φιλάθλου, αλλά λείπει η ουσία. Αυτό θα κοιτάξουμε να μεταδώσουμε, στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία. Το διαπίστωσα και στο παιχνίδι της Κυριακής. Κάναμε τη μεγαλύτερη γκέλα.

«Ο στόχος μας είναι σε πρώτη φάση να μπούμε στην τριάδα και το κάνουμε κατανοητό στους ποδοσφαιριστές, κοιτάμε ψηλά»

Παρατήρησα ότι η Νίκη είχε άσχημα αποτελέσματα με υποτιθέμενους εύκολους αντιπάλους και καλά με τους ισχυρούς. Αυτό είναι και το μέταλλό της. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε, έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε το εύκολο γκολ κι αυτό δεν είναι υπόθεση του ενός ποδοσφαιριστή, αλλά γενικά όλης της ομάδος που πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένη.

Είμαι αισιόδοξος, λέω και στους ποδοσφαιριστές ότι σημασία δεν έχει πώς ξεκινάει ένας αγώνας, αλλά πώς τελειώνει. Το ίδιο ισχύει και για το πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι σε πρώτη φάση να μπούμε στην τριάδα και το κάνουμε κατανοητό στους ποδοσφαιριστές, κοιτάμε ψηλά. Θα δούμε αν το καταφέρουμε στο τελείωμα του πρωταθλήματος.

Η πείρα μού δίδαξε ότι δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια, ανάλογα με τι πρόσωπο βγάζεις, πόσο σοβαρός είσαι. Θέλω να έχουμε μια φιλοσοφία να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά όχι τακτικά άναρχο όπως μέχρι τώρα. Οι ομάδες που πηγαίνουν μπροστά κάνουν άμυνα για να βγάζουν λογικές επιθέσεις ή επίθεση για να έχεις ασφαλή άμυνα. Αυτό το στοιχείο δεν το είχαμε την Κυριακή στο ματς με τον Πιερικό, ήμασταν χωρίς ουσία, με κατοχή της μπάλας, αλλά και με πολλούς κινδύνους όταν έβγαζαν την μπάλα οι αντίπαλοι.

«Η Νίκη απαρτίζεται από φανατικούς φιλάθλους, μία οικογένεια που έχει δύναμη, ένα όπλο, τον κόσμο της. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και στο τέλος του πρωταθλήματος αισιοδοξώ ότι θα είμαστε μία από τις τρεις ομάδες που θα πανηγυρίσουν την άνοδο»

Η Νίκη Βόλου ήταν στην αφάνεια για χρόνια και από πέρυσι που έχει αναλάβει ο πρόεδρος από τη Γ' την έφερε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και είχε πολύ καλή πορεία μέχρι ενός σημείου και μετά είχε ατυχή αποτελέσματα που έριξαν την ψυχολογία του κόσμου. Εμείς θέλουμε να ξαναδώσουμε τον ενθουσιασμό στον κόσμο. Η Νίκη απαρτίζεται από φανατικούς φιλάθλους, μία οικογένεια που έχει δύναμη, ένα όπλο, τον κόσμο της. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και στο τέλος του πρωταθλήματος αισιοδοξώ ότι θα είμαστε μία από τις τρεις ομάδες που θα πανηγυρίσουν την άνοδο. Αλλά μέχρι εκεί μας περιμένουν πολλές μάχες και χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας».

Το μήνυμα του Πάτση

Στη συνέντευξη Τύπου ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης. «Δεν θα φύγω. Θα είμαι εδώ και θα είμαστε νικητές», ανέφερε ο Πάτσης και έκανε λόγο για οργανωμένο πόλεμο που δέχεται ο ίδιος στη Νίκη. Για την επιλογή του Θεοδώρου στις εκλογές της ΕΠΣΘ, είπε ότι αυτή έγινε λόγω της τοποθέτησής του υπέρ του Γιώργου Σαρρή.

Σε ό,τι αφορά στις προσφυγές, δήλωσε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν δέχονται τους διακανονισμούς που τους προτείνονται και για τον Γιώργο Χατζάρα τόνισε ότι τον διακρίνουν: «Η εμπειρία, η γνώση, η πίστη, το πάθος. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση ότι θα πολεμήσει, θα βγει μπροστά και θα πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σας καλωσορίζω στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προπονητή. Είναι η τρίτη κατά σειρά συνέντευξη Τύπου για παρουσίαση προπονητή αλλά όπως λένε, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Στην 7η αγωνιστική κάναμε έναν προγραμματισμό. Προβήκαμε σε ορισμένες επιλογές και τότε ήρθε στην ομάδα ο Στέλιος Μανωλάς με το επιτελείο του. Αιφνιδίως ο Στέλιος Μανωλάς και χωρίς πραγματική αιτία, υπέβαλε την παραίτησή του μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Οι επιλογές μας από κει και πέρα έπρεπε να ακολουθήσουν συγκεκριμένο σκεπτικό. Τι τελευταίες αγωνιστικές, η ομάδα ενώ έχει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία στην επίτευξη τερμάτων. Και ενώ θα μπορούσε να διάγει θριάμβους, φεύγει με το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Το πρωτάθλημα από εδώ και πέρα θα έχει χαρακτηριστικά πολεμικών αναμετρήσεων, γιατί όπως διαπιστώνετε η απόσταση από την κορυφή μέχρι την ουρά είναι πολύ μικρή. Αυτό σημαίνει ότι πολλές ομάδες θα συναγωνιστούν με πολύ έντονους ρυθμούς, για τις τρεις προνομιούχες θέσεις. Σε τέτοια πραγματική κατάσταση, απαιτείται λοιπόν η επιλογή που θα κάνεις να έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που θα σου εξασφαλίσουν τον επιδιωκόμενο στόχο.

Χρειάζεται εμπειρία, γνώση, πίστη και ψυχή. Αυτά τα χαρακτηριστικά κατά τη γνώμη μου, τα έχει ο Γιώργος Χατζάρας τον οποίο και προσκάλεσα να αναλάβει τις τύχες τις ομάδας. Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος με τον Πιερικό, μου έκανε θετική εντύπωση το γεγονός ότι ενώ του ζήτησα να αναλάβει την επομένη του αγώνα, εκείνος ζήτησε να αναλάβει άμεσα και να μπει αμέσως στη φωτιά. Αυτό μου έδωσε την πεποίθηση, πως θα πολεμήσει με κάθε τρόπο, να πετύχει μαζί με μας τους στόχους που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς. Τέλος θα ήθελα να παρουσιάσω τον συνεργάτη του Γιώργου Χατζάρα, τον Ηλία Αμπατζίδη καθώς και το νέο προπονητή της Κ-20 τον Χρήστο Κολημήτρα. Επίσης ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε μένα και τους ποδοσφαιριστές».

Για τα δημοσιεύματα που λένε πως φεύγει από την ομάδα και ότι έχει κάνει μυστική συμφωνία με τον Αχιλλέα Μπέο:

«Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα ήθελαν να φύγω. Ξέρω ότι το μοντέλο διαχείρισης της ομάδας δεν αρέσει σε πολλούς. Αυτό το έχω διαπιστώσει από την ένταση των «χτυπημάτων» που έχω δεχτεί. Όταν ανέλαβα την ομάδα γνώριζα μέρος των δυσκολιών. Στη συνέχεια βγήκαν στην επιφάνεια πράγματα που δεν γνώριζα. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν θα πρέπει να πληρωθούν αυτοί στους οποίους η ΠΑΕ χρωστάει χρήματα. Αυτό που δεν φανταζόμουν είναι η εντατικοποίηση αυτής της πολεμικής. Είναι μια συντονισμένη πολεμική. Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο. Είχαν πει ότι θα φύγω πολλές φορές αλλά εγώ είμαι ακόμη εδώ σε πείσμα όλων αυτών. Δεν θα φύγω. Θα είμαι εδώ και θα είμαστε νικητές.
Σε ότι αφορά το δημοσίευμα που έχει να κάνει με τη δήθεν μυστική συμφωνία εμού και του Μπέου για την εκλογή του κ. Θεοδώρου στην ΕΠΣΘ, έχω να πω πως αυτό το δημοσίευμα είναι αφελές και προσβλητικό τόσο για μένα όσο και για τον Μπέο και για τον Θεοδώρου και μόνο στόχο έχει να κάνει κακό στην ομάδα».

Για τις εκλογές της ΕΠΣΘ:

«Το θέμα της ΕΠΣΘ έχει πολύ μεγάλη σημασία για αυτό που σηματοδοτεί. Η ΕΠΣΘ συμμετέχει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα μέσα στα οποία και εμείς κινούμαστε. Στις εκλογές της ΕΠΣΘ υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια. Υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο του κ. Μπατζιάκα, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ για το όποιο έργο έχει προσφέρει και υπάρχει και ένα ψηφοδέλτιο του κ. Θεοδώρου. Οι δύο υποψήφιοι έχουν τοποθετηθεί σε σχέση με το πως θα αντιμετωπίσουν τα πράγματα στην κεντρική εξουσία, ποιες είναι οι επιλογές τους και ποιοι είναι οι άνθρωποι που υποστηρίζουν.

Ο κ. Μπατζιάκας είχε τοποθετηθεί υπέρ του κ. Γκαγκάτση στις εκλογές της ΕΠΟ ενώ ο κ. Θεοδώρου υπέρ του Προέδρου της ΕΠΟ του κ. Σαρρή. Εγώ εδώ και πάρα πολλούς μήνες είχα τοποθετηθεί υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Σαρρή καθώς πιστεύω πως έχει τη μόρφωση, τη γνώση και τη θέληση να αλλάξει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μια άφθαρτη προσωπικότητα η οποία έχει να δώσει αρκετά πράγματα. Η σύνταξή μου με τον κ. Θεοδώρου έχει να κάνει ξεκάθαρα με την προσανατολισμό για το πως βλέπει το ποδόσφαιρο στο μέλλον».

Αν θεωρεί ότι μπορεί αν πείσει τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης να ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Θεόδωρου:

«Κατ'αρχάς εγώ δεν είμαι εδώ για να πείσω κανέναν. Την απόφασή μου την πήρα εδώ και καιρό και εξήγησα τους λόγους. Η ερασιτεχνική είναι ο θεματοφύλακας της ιδέας της Νίκης. Θέλω να πιστεύω ότι η ερασιτεχνική και η ΠΑΕ είναι ένα. Στόχος μας πάνω απ’ όλα είναι η Νίκη. Η επιτυχία του ερασιτέχνη περνάει μάσα από την ΠΑΕ. Αν η ΠΑΕ κατορθώσει να πετύχει την άνοδο στη Super League, από αυτό ωφελείται και η ερασιτεχνική, καθώς θα πάρει το 10% των εισιτηρίων. Πρέπει να πω πως άνθρωπος της ερασιτεχνικής κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του κ. Θεοδώρου. Αυτός είναι ο κ. Καραγιάννης Δημήτρης. Ένας εξαίρετος άνθρωπος ο οποίος θέτει υποψηφιότητα σαν Νίκη, για τη Νίκη. Πρέπει να έχουμε ενιαία γραμμή. Η διάσπαση δεν οδηγεί ποτέ σε καλό. Το συμφέρον της Νίκης είναι η ομοψυχία η ομόνοια, και η κοινή στρατηγική. Δεν μπορούμε να είμαστε ασύντακτοι και άναρχοι».

Για τη διαιτησία:

«Οι διαιτησίες οι οποίες έχουν παίξει τη Νίκη είναι πολύ καλές. Διαφωνώ κάθετα με την άποψη του πρώην προπονητή μας για τη διαιτησία. Δεν μπορώ να σταθώ σε μεμονωμένα σφυρίγματα. Οι άλλες ομάδες, μας έχουν σεβαστεί σε όλα τα επίπεδα όπως και εμείς άλλωστε. Είναι προφανές ότι όλος αυτός ο πόλεμος είναι εσωτερικός».

Για τη δήλωσή του ότι θα στείλει στη δικαιοσύνη όσους ήταν στο «τιμόνι» της ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια:

«Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Το θέμα είναι ηθικό. Είμαστε σε αντιδικία με τον Γιδόπουλο. Έχω κληθεί από τον ανακριτή να δώσω κατάθεση για απειλή και εκβίαση προς το πρόσωπό μου. Απειλήθηκα για χρήματα με μπράβους».

Για το δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναφέρει ότι η ΠΑΕ δεν δέχεται διακανονισμούς και οδηγεί τους ποδοσφαιριστές σε προσφυγές:

«Θα προτιμούσα όλοι αυτοί που γράφουν να γράφουν σύμφωνα με πραγματικά γεγονότα. Κανένας παίκτης δεν δέχεται διακανονισμούς. Προτείναμε απίστευτους διακανονισμούς αλλά δεν δεχόταν κανένας».

 

Πηγή: www.magnesiasports.gr

Last modified onΠέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2013 21:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep