Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Κινδυνεύσαμε μετά το 1-1»

Ο Λευτέρης Μπίλης μίλησε για την δυσκολία της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα και τις επιπτώσεις που είχε το "άτυχο" ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Λευτέρης Μπίλης μίλησε για την δυσκολία της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα και τις επιπτώσεις που είχε το "άτυχο" ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Λεωνίδα Μπίλης μίλησε για ένα καλό αποτέλεσμα για τη Νίκη Βόλου που δέχθηκε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο.

Για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα και το ότι προσέγγισαν καλά το ματς μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Λεωνίδας Μπίλης που χρησιμοποίησε λόγια οπαδών για να εμψυχώσει τους παίκτες του πριν μπουν στο γήπεδο.

«Ηρθαμε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα μετά από τον άτυχο αγώνα που είχαμε με τον Ηρακλή ψαχνών. Αυτό σε συνδυασμό με την δυναμικότητα του αντιπάλου έκαναν πιο δύσκολη την αποστολή μας. Νομίζω ότι προσεγγίσαμε το ματς σωστά, με σωστές τοποθετήσεις στο πρώτο ημίχρονο, αφού γνωρίζαμε τον τρόπο ανάπτυξης. Εχουμε αναμετρηθεί πολλές φορές με τον Αλέκο Βοσνιάδη και ξέρουμε κάποια στοιχεία για τις ομάδες του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε με ένα γκολ το οποίο ήρθε από μια φάση που δεν λειτουργήσαμε σωστά και παρότι είχε παραπονεθεί ο κεντρικός μου αμυντικός πως δεν ήταν καλά, δεν τον άλλαξε γιατί είναι αρχή μου να μην βγάζω παίκτες αν δεν είναι εντελώς αναγκαστική. Δεν ήθελα να τον βγάλω.

Μετά το 1-1 κινδυνεύσαμε, ο Απόλλωνας έχει την ικανότητα και τους παίκτες να δημιουργεί προβλήματα στους αντιπάλους. Σήμερα καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα και θέλω να το αφιερώσω στον σύνδεσμο οπαδών επειδή με ένα δικό τους σύνθημα μίλησα στα παιδιά στα αποδυτήρια. Τους είπα πως πρέπει να έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας, τιμή για το σήμα που φοράμε και δύναμη για να προσπαθούμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep