Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποχωρήσεις στη Νίκη Βόλου!

Παρελθόν από τη Νίκη Βόλου αποτελούν εδώ και λίγες ημέρες οι Αγγελική Θανασούλη, Βάλια Κακούτη Παρελθόν από τη Νίκη Βόλου αποτελούν εδώ και λίγες ημέρες οι Αγγελική Θανασούλη, Βάλια Κακούτη

Παρελθόν οι προπονητές Νέων της Νίκης Βόλου, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΠΑΕ.

Οι «κυανόλευκοι» ταλαιπωρούνται από χρέη προηγούμενων διοικήσεων, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι και η τωρινή δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Το αποδεικνύουν αυτό οι αποχωρήσεις στελεχών της ΠΑΕ το τελευταίο 20ήμερο.

Την αρχή, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες έκανε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Βάλια Κακούτη, η οποία δεν εκτελεί πλέον τα καθήκοντά της και ακολούθησε πριν λίγες ημέρες η υπεύθυνη επικοινωνίας, Αγγελική Θανασούλη. Το... καρέ συμπλήρωσαν οι δύο προπονητές της Νίκης, Παναγιώτης Παπαρρίζος, Σωτήρης Πετσιμέρης και με επιστολή τους τα λένε όλα...

«Σεβόμενοι τους εαυτούς μας, και προστατεύοντας τη δουλειά μας αλλά πάνω απ΄ όλα κρατώντας την αξιοπρέπειά μας, ενημερώνουμε τα εξής:

Αρνούμαστε να απαξιώσουμε τη μακροχρόνια επαγγελματική μας πορεία, αρνούμαστε να φθαρούμε σε καταστάσεις που δεν συνάδουν με τις ηθικές και επαγγελματικές μας αξίες. Τυχοδιώκτες και καιροσκόποι δεν υπήρξαμε και σίγουρα δε θα γίνουμε τώρα. Δηλώνουμε ότι αδυνατούμε να συνεχίσουμε το έργο μας στην ομάδα Νέων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, γιατί καταστάσεις πέρα και πάνω από εμάς δεν διευκολύνουν τη συνέχιση της προσπάθειάς μας. Ευχόμαστε στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου να εκπληρώσει τους στόχους της.

Με τιμή

Οι προπονητές

Παπαρρίζος Παναγιώτης

Πετσιμέρης Σωτήρης».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2012 01:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep