«Η Νίκη δεν χαμηλώνει κεφάλι»

Στη μέτρια ημέρα που είχε η Νίκη Βόλου και μοιραία ηττήθηκε από την Καβάλα αναφέρθηκε ο Περικλής Αμανατίδης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο 42χρονος προπονητής σχολίασε ακόμη την αποβολή του από τον πάγκο στο 35’, ενώ μίλησε και για το ματς της Τετάρτης στο Κύπελλο με αντίπαλο τον Βατανιακό:

«Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα. Η Νίκη Βόλου δεν μπορεί να απογοητευτεί και να χαμηλώσει κεφάλι. Δεν θα κρυφτούμε πίσω από δικαιολογίες, είχαμε μία μέτρια ημέρα. Από τη στιγμή που δεχθήκαμε γκολ, υπάρχουν και λάθη. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ενώ ο αντίπαλος δεν έκανε πολλές φάσεις. Τουλάχιστον μέχρι το 60’ είχε μία φάση.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος σε ατομικό επίπεδο. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο, δεν γυρίσαμε το ματς στο ημίχρονο, παρότι χάσαμε δύο τρεις ευκαιρίες. Η Καβάλα διαθέτει εμπειρία στο κέντρο, είχε συγκέντρωση. Οι παίκτες μου προσπάθησαν, όμως κάποτε τελειώνει η υπομονή, η καθαρή σκέψη. Εκεί τελείωσε το ματς.

Για εμάς πραγματικά τελείωσε. Θα αναλύσουμε τα λάθη και πρέπει να τα βελτιώσουμε. Έτσι, θα βελτιώσουμε το σκεπτικό εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Είναι το δεύτερο αποτέλεσμα που δεν μας αρέσει. Για εμάς, τα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου θα λειτουργήσουν ευεργετικά. Την Τετάρτη έχουμε το πρώτο παιχνίδι και μετά ελπίζω να πάμε σε ένα δεύτερο.

Συγχαρητήρια στην Καβάλα για τη νίκη της. Πιστεύω ότι θα πάρουμε κάποια άλλη στιγμή αυτό που σήμερα δεν πήραμε, χωρίς όμως να είμαστε καλοί αυτή είναι η αλήθεια».

Για την αποβολή του: «Θέλω να μιλάω μόνο για τα αγωνιστικά θέματα. Αντέδρασα σε μία πρόκληση που δέχθηκα, όμως το λάθος το κάνω εγώ. Δεν αναφέρομαι στον Κώστα Βασιλακάκη, ούτε στον κ. Τσαλίκη. Μάλιστα, αν με καλέσουν, μπορώ να καταθέσω ότι δεν είπε τίποτα ο κ. Τσαλίκης. Προκλήθηκα από έναν προπονητή της Καβάλας, το λάθος είναι δικό μου. Συγνώμη στους παίκτες μου και μετά στην ομάδα. Έχω μεγάλη εμπειρία για να κάνω κάποιο λάθος».

Για το Κύπελλο: «Είναι ευκαιρία για να ανακάμψει η ομάδα στο Κύπελλο. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να προκριθούμε».

Last modified onΚυριακή, 21 Οκτώβριος 2012 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep