Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ακόμα δεν είδατε τίποτα»

Σαφές το μήνυμα του Ανδρέα Πάτση σε δείπνο με επώνυμους φίλους της Νίκης Βόλου.

Ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε στο όραμά του για την ομάδα του Βόλου και τόνισε ότι: «Τα καλύτερα έρχονται», σε δείπνο που παρέθεσαν προς τιμή του επώνυμοι φίλοι της της Νικης.

Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Σε μια ξεχωριστή βραδιά σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, μακριά από το άγχος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, επιφανείς Νικιώτες που στηρίζουν την προσπάθεια της ΠΑΕ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνών Μετάλλου, κ. Απόστολος Πούλιος, οι έγκριτοι Νομικοί κ.κ. Δημήτριος Καραγιάννης, Φάνης Λοχαϊτης και Γιάννης Αρβανιτόπουλος και οι επαγγελματίες στον χώρο της υγείας κ.κ. Αχιλλέας Τζαλάκας και Γιώργος Κουτσούκης μετά των συζύγων τους, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον κ. Πάτση να περιγράφει με σαφήνεια τους υψηλούς στόχους, το όραμα και την προοπτική που ο ίδιος έχει οριοθετήσει για την ομάδα.

Το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ ήταν ότι για την πιο ιστορική ομάδα της Μαγνησίας τα καλύτερα έρχονται. Την όμορφη αυτή βραδιά τίμησε με την παρουσία της και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Νίκης Βόλου, Βάλια Κακούτη».

Για το ματς της Δευτέρας με την ΑΕΛ Καλλονής, ο τεχνικός Περικλής Αμανατίδης εκτός απροόπτου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία κεντρικό αμυντικό, Βασίλη Καρατζά.

Last modified onΠαρασκευή, 12 Οκτώβριος 2012 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep