«Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο»

Την άποψη ότι η Νίκη Βόλου δικαιούταν τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης εξέφρασε ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο τεχνικός της νικιώτικης ομάδας τόνισε ότι η ισοπαλία αφήνει μία πικρία, καθώς η Νίκη Βόλου είχε πολύ καλή παρουσία και τις ευκαιρίες στο παιχνίδι:

«Μας αφήνει μία πικρία το αποτέλεσμα, γιατί είχαμε καλή παρουσία στο παιχνίδι. Δεν προλαβαίνουμε ούτε να στενοχωρηθούμε, ούτε να απογοητευτούμε. Η Νίκη Βόλου οφείλει να αποδείξει ότι δεν θα επηρεαστεί από κάποια αρνητικά αποτελέσματα, που μπορεί να έρθουν, όπως το σημερινό.

Σήμερα κάναμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μία ομάδα, που μπορεί να παίξει ανταγωνιστικά. Θέλει υπομονή. Σήμερα κάναμε ό,τι έπρεπε. Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Σμύρνης μας σταμάτησε πολλές φορές. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Το γκολ είχε μία δόση τύχης, όμως ήρθε σύμφωνα με τη ροή του παιχνιδιού. Μετά κάναμε κάποια λάθη, τα οποία, όμως, πρέπει να τα λύσουμε μόνοι μας, γιατί υπάρχουν κοντινά παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Σμύρνης».

Για το ότι η ομάδα είχε αρκετές τελικές φάσεις χωρίς να μπορέσει να πετύχει σε κάποια από αυτές κάποιο γκολ: «Θα με προβλημάτιζε αν δεν είχαμε τελικές. Το ότι τις χάσαμε, μπορεί να οφείλεται σε μία μη ψύχραιμη εκτέλεση. Πάντως, οι έξι ήταν μέσα στον στόχο. Σίγουρα, θέλει επιμονή, δουλειά και πίστη. Έχουμε τους παίκτες για να το καταφέρουμε. Δικαιούμασταν ένα καλύτερο αποτέλεσμα από το σημερινό.
Για το αν θα γίνουν αλλαγές λόγω των συνεχών παιχνιδιών: «Το διαχειριζόμαστε. Από το πρώτο- δεύτερο παιχνίδι δεν θα έχουμε κόπωση, αλλά αργότερα, θα δούμε και θα το διαχειριστούμε».

«Καλύτεροι, αλλά άτυχοι»

Στην ατυχία, αλλά και στον πολύ καλό τερματοφύλακα του Απόλλωνα Σμύρνης, Δημήτρη Κοτταρά, απέδωσε την ισοπαλία της Νίκης Βόλου ο Κώστας Φλίγκος. Ο 27χρονος επιθετικός των γηπεδούχων τόνισε: «Ήμασταν καλύτεροι από το 1ο έως το 90ο λεπτό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήμασταν άτυχοι. Βρήκαμε απέναντί μας έναν καλό τερματοφύλακα. Εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολη αποστολή και χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα για να αναπληρώσουμε τη σημερινή ισοπαλία. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και θα έχουμε καλή συνέχεια».

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 23:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep