Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάτσης: «Και φθηνά τα έχουμε…»

Απάντηση του Ανδρέα Πάτση στους φιλάθλους που διαμαρτύρονται για τις τιμές των εισιτηρίων στους αγώνες της Νίκης Βόλου.

Ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Blue Star FM» και δεν δίστασε να τονίσει ότι με την ομάδα που έχει δημιουργήσει και με τα χρέη, κανονικά το πιο φθηνό εισιτήριο θα έπρεπε να ήταν 20 και όχι 15 ευρώ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάτσης:

«Εντυπωσιάζομαι πώς βλέπει τα πράγματα μέρος του κόσμου. Η τιμή του εισιτηρίου διαμορφώνεται μέσα από πολλές παραμέτρους. Γίνεται μία αξιολόγηση, η οποία έχει σχέση μ’ αυτό που ζητάει ο κόσμος. Είμαστε πάρα πολύ κοντά στις απαιτήσεις του κόσμου και έχουμε κάνει ένα τεράστιο άλμα σε σχέση με πέρυσι.

Αυτοί που σήμερα λένε ότι το εισιτήριο είναι ακριβό, είναι αυτοί που έλεγαν γιατί δεν κάναμε την τάδε μεταγραφή των 100.000 ευρώ και, γιατί η ομάδα δεν πάει αύριο το πρωί στη Σούπερ Λίγκα. Θα πρέπει λοιπόν να βάζουμε τον πήχη σε όλα σε μια ισορροπία και να είμαστε απόλυτα δίκαιοι. Πέρυσι η ομάδα έπαιζε στο Π. Μαγουλάς, με όποια ποιοτικά χαρακτηριστικά είχε αυτή η ομάδα, και τα λεφτά δεν πήγαιναν σ’ αυτήν.

Εμείς ερχόμαστε να εξυγιάνουμε την ΠΑΕ. Μπορεί να πει κάποιος «δε με ενδιαφέρει ότι η ομάδα είναι τόσο επιβαρημένη με χρέη, δε με απασχολεί να κάνει μια καλή και ανταγωνιστική πορεία, δε θέλω να έχω παίκτες ανταγωνιστικούς, δε θέλω να παίζει στο Πανθεσσαλικό, αλλά να ξαναγυρίσω πίσω και ενδεχομένως και σε άλλη κατηγορία.

Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια να εξυγιανθεί η ΠΑΕ, που έχει χρέη 2.5 εκ. ευρώ και που ακόμη δεν έχει πάρει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, να παίζει στο Πανθεσσαλικό με όλους αυτούς τους παίκτες και από την άλλη έχουμε κάποιους να λένε ότι το εισιτήριο με 15 ευρώ για όλο αυτό που δημιουργείται είναι υπερβολικό. Αυτοί ή δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ή δεν είναι και φίλαθλοι της ομάδας.

Δεν είναι κάποιο ποσό που ξεφεύγει των ορίων της Β’ Εθνικής και με τα δεδομένα της δικής μας ομάδας. Όσον αφορά στο εισιτήριο των 25 ευρώ στη σκεπαστή, αυτός που έδωσε 250 ευρώ, για να πάρει διαρκείας στη σκεπαστή, πρέπει να έχει κάποια πλεονεκτήματα συνολικά σε σχέση μ’ αυτούς που δεν πήραν διαρκείας.

Πρέπει να σεβαστώ αυτόν που πήγε μέσα στο καλοκαίρι και έδωσε 250 ευρώ είχε, δεν είχε χρήματα, για να ενισχύσει την ΠΑΕ σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, όπως είναι ο Αύγουστος. Εγώ πρέπει να είμαι δίκαιος. Δεν μπορώ στην αγορά του κανονικού εισιτηρίου να δώσω αντίστοιχες τιμές. Οφείλω να τηρώ μία λογική ισονομίας. Μετά θα πει αυτός που πήρε το διαρκείας των 250 ευρώ ότι η ΠΑΕ τον κορόιδεψε και τον εξανάγκασε να το πάρει.

Δόθηκε η δυνατότητα να πάρει ο κόσμος διαρκείας επί ενάμιση μήνα. Υπάρχει εισιτήριο διαρκείας των 120 ευρώ, που σημαίνει ότι βγαίνει 6 ευρώ ο αγώνας. Αυτό δεν το βλέπει κανείς ως μία παραχώρηση της ΠΑΕ; Εφόσον υπάρχει το εισιτήριο των 15 ευρώ, υπάρχει η δυνατότητα για τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Μπαίνουμε σε μία συζήτηση που δεν είναι λογική. Τα 15 ευρώ είναι μία πάρα πολύ λογική και προσιτή τιμή.

Ο καθένας εξ ημών συμμετέχει στην προσπάθεια που γίνεται. Και εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά τα χρήματα αυτά και δε θέλω να τα πληρώσω. Είναι πολύ εύκολο όμως να μένουμε μόνο στα λόγια. Ας πουν τότε ότι θέλουν μια ομάδα στη Δ’ Εθνική με 5 ευρώ εισιτήριο. Συμφωνώ απόλυτα, αλλά να βγουν να το πουν. Όποιος έχει παρακολουθήσει αυτά που έχουμε κάνει, πρέπει να ζητά να πάει 20 ευρώ το εισιτήριο κι όχι 15.

Όταν λέω ότι έχουμε να περάσουμε ένα σκόπελο και ότι βαδίζουμε μήνα-μήνα, δε νομίζω κανείς να πιστεύει ότι λέω ψέματα. Εφόσον οι φίλαθλοι καταλαβαίνουν ότι η παρουσία μας ανανεώνεται μήνα-μήνα, θα έπρεπε να υπάρχει μια τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. Αν κάποιος νομίζει ότι το εισιτήριο είναι ακριβό, μπορεί να μην έρθει στα παιχνίδια.

Δεν μπορεί κάποιοι να είναι μία στο καρφί και μία στο πέταλο. Ας γίνει τότε διαγραφή των χρεών με τρία χρόνια στη Δ’ Εθνική. Δεν μπορούν να τα ζητάνε όλα από μένα, ανταγωνιστική ομάδα, Πανθεσσαλικό και οτιδήποτε άλλο. Ακούω κάποιους να κάνουν μία σύγκριση εκ του πονηρού, ότι πέρσι το εισιτήριο είχε 10 ευρώ, και ρωτάω αν η φετινή ομάδα έχει καμία σχέση με την περσινή. Αν το εισιτήριο έχει 10 ευρώ, θα έχουμε 5000 κόσμο και με 15 ευρώ θα έρθουν 500 άτομα;

Αυτοί που διαμαρτύρονται για την τιμή των εισιτηρίων, ας βγουν να πουν ότι δεν τους ενδιαφέρει τι ομάδα έχουμε. Όμως αυτοί που τα λένε, δεν μπορούν να ενδιαφέρονται. Όλη η ιστορία γίνεται για 5 ευρώ διαφορά. Αυτός λοιπόν που δημιουργεί θέμα για 10 ευρώ διαφορά το μήνα, γιατί τόσοι είναι οι αγώνες έδρας, νομίζω πως ούτε για τη Νίκη ενδιαφέρεται, ούτε και στο γήπεδο πηγαίνει».

Πηγή: www.magnesianews.gr

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 23:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep