Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Στη Νίκη Βόλου δεν εμφανίζονται τελικά τόσο αντίθετοι με την είσοδο Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στο πρωτάθλημα.

«Το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό. Εμείς ως Νίκη Βόλου είχαμε προβλέψει το ενδεχόμενο αυτό και γι' αυτό έχουμε στην ομάδα 26 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Αντίπαλοί μας θα ήταν και οι 17, αντίπαλοί μας θα είναι και οι 20. Για εμάς είναι το ίδιο»

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του αντιπρόεδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ομάδας, Πέτρου Τσιτσιμπή, στο FL News, λίγο μετά την ανακοίνωση της ΕΠΑΕ ότι δέχεται τις τρεις ομάδες στο πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό. Εμείς ως Νίκη Βόλου είχαμε προβλέψει το ενδεχόμενο αυτό και γι' αυτό έχουμε στην ομάδα 26 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Αντίπαλοί μας θα ήταν και οι 17, αντίπαλοί μας θα είναι και οι 20. Για εμάς είναι το ίδιο». Πλέον οι Βολιώτες είναι σε αναζήτηση αντιπάλου για διεξαγωγή φιλικού, με τον Πιερικό και τον Φωκικό να έχουν το προβάδισμα, και τον Απόλλωνα να συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

Last modified onΤετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2012 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep