Παράθυρο μεταγραφής από Αμανατίδη

Ο Περικλής Αμανατίδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει μία ακόμα μεταγραφή στη Νίκη Βόλου.

Δηλώσεις έκαναν αμέσως μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια (1-1) ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Περικλής Αμανατίδης και ο ποδοσφαιριστής Τάσος Κυριάκος.

Περικλής Αμανατίδης

«Ηταν ένα φιλικό παιχνίδι για να βγάλουμε κάποια πιο ασφαλή συμπεράσματα. Πλησιάζουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος, πιθανή ημερομηνία η 23η Σεπτεμβρίου, ωστόσο η ομάδα μας χρειάζεται λιγάκι ακόμη χρόνο για να δείξει πιο ολοκληρωμένη εικόνα, γιατί για διάφορους λόγους αυτή τη στιγμή δεν έχει ισορροπία. Η ομάδα μας έχει να δώσει ακόμα ένα 50%. Δεν είναι για εμάς αργά, ούτε μας αγχώνει αυτό.

Σε πολύ λίγο καιρό πολύς κόσμος θα αγαπήσει αυτή την ομάδα. Αυτή τη στιγμή για διάφορους λόγους δεν έχουμε ισορροπία, γιατί έχουμε πολλά παιδιά που έχουν μια διαφορετική αφετηρία και δεν είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα θα δώσει σίγουρα ακόμα ένα φιλικό ίσως και δύο. Είναι απαραίτητο για εμάς και θα μας πάει λίγο πιο κοντά εκεί που θέλουμε. Οι καλές οι ομάδες θέλουν χρόνο και αυτοί που βιάζονται πάρα πολύ, τους καλώ να περιμένουν γιατί αλλιώς θα απογοητευτούν.

Πιστεύω ότι συνεργάζομαι με τους καλύτερους παίκτες που έχω συνεργαστεί ποτέ. Θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Διαθέτουμε καλούς παίκτες, είμαστε μια καλή παρέα, αλλά ακόμα δεν έχουμε γίνει δυνατή ομάδα. Να ξέρετε όμως ότι θα γίνουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας.

Εχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Κι αν χρειαστεί κάτι ακόμα στην ομάδα, σε συνεννόηση με αυτούς που έχουν αποφασίσει να την πάνε ψηλά, θα το κάνουμε. Αυτό μπορεί να σημαίνει έστω και τελευταία στιγμή να προσθέσουμε κάτι στο ρόστερ. Αυτό θα το δούμε. Μιλάμε για την επίθεση. Πιστεύουμε πάντως ότι έχουμε ένα πλήρες ρόστερ».

Τάσος Κυριάκος

«Ηταν ένα πολύ δυνατό φιλικό και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. Η Βέροια είναι ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα μας ακόμα χρειάζεται αρκετή δουλειά πιστεύω. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και ακόμα δεν έχει δέσει.

Αυτά τα φιλικά γίνονται για εμάς τους παίκτες και για να βρεθούμε καλύτερα στο γήπεδο. Με αργά βήματα και σταθερά η ομάδα θα πετύχει κάτι καλό. Μακάρι να έχουμε διάρκεια και συνέχεια για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει».

Τα διαρκείας

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει οτι τα γραφεία της ομάδας στο Παντελής Μαγουλάς θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή (9/9) και τη Δευτέρα (10/9) από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων για αγορά ή παραλαβή εισιτηρίων διαρκείας. Να θυμίσουμε ότι για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας η προθεσμία λήγει μεθαύριο Δευτέρα (10/9)».

Last modified onΣάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2012 22:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep