Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διπλό «τσεκάρισμα» Αμανατίδη

Ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του σε δύο διαδοχικά φιλικά ματς με τον Τύρναβο την Πέμπτη (6/9) και την Βέροια (8/9). Ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του σε δύο διαδοχικά φιλικά ματς με τον Τύρναβο την Πέμπτη (6/9) και την Βέροια (8/9).

Η Νίκη Βόλου μπορεί να έμεινε το Σαββατοκύριακο χωρίς φιλικό, αλλά ο προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης θα τσεκάρει όλους τους παίκτες την Πέμπτη (6/9) με Τύρναβο και το Σάββατο (8/9) με Βέροια.

Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου έμειναν αρκετές ημέρες χωρίς φιλικό, αλλά το πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους έχει δύο αναμετρήσεις, στις οποίες θα πάρουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής όλοι. Ο προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης αναμένεται να δώσει χρόνο στον βασικό κορμό το Σάββατο (8/9) στο φιλικό με την Βέροια στον Βόλο, ενώ δύο ημέρες νωρίτερα (Πέμπτη 6/9) στον Τύρναβο θα ταξιδέψουν οι ποδοσφαιριστές που «ψάχνουν» τις ευκαιρίες για ενδεκάδα.

Οι ανακοινώσεις με τον Ηρακλή έγιναν αιτία να αναβληθεί το φιλικό της Κυριακής (2/9) με τον Γηραιό στον Βόλο και ο Περικλής Αμανατίδης ομάδας προτίμησε δυνατές προπονήσεις, παρά ένα φιλικό με ομάδα αρκετά μικρότερης κατηγορίας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep