Γκολ ο Μαρκολίνο, ήττα Λεβαδειακού

Αγωνίστηκαν ξανά με τους Βοιωτούς οι Γαϊτανίδης, Μανιώτης στην ήττα (2-1) από τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Το δεύτερο διαδοχικό φιλικό μέσα σε διάστημα 24 ωρών έδωσε ο Λεβαδειακός την Κυριακή (27/09). Οι Πράσινοι υποδέχτηκαν στις βοηθητικές τους εγκαταστάσεις τον Οπούντιο Μαρτίνου σε τεστ 70 λεπτών και ηττήθηκαν 2-1. Χρόνο συμμετοχής πήραν ξανά δύο ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν από τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον 20χρονο επιθετικό Αντώνη Γαϊτανίδη και τον συνομήλικό του αμυντικό, Σεραφείμ Μανιώτη που είχε 8 συμμετοχές πέρυσι στη Βέροια.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35' με τον Σεΐτι και επτά λεπτά πριν το φινάλε έκαναν το 0-2 με τον Καραδήμα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μαρκολίνο με σουτ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Με τον Λεβαδειακό αγωνίστηκε και υπό δοκιμή τερματοφύλακας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος (36’ υπό δοκιμή), Πούλος, Κυριαζής, Νικολάου, Σπίρι, Μανιώτης, Βαγγέλοβ (36’ Καραμπάς), Λ.Τσιώλης, Λέτης, Γαϊτανίδης, Μαρκολίνο.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ: Φαλαγγίτης (58’ Πιτσωνης), Κολιμάτσης, Πανάγου (54’ Καραδήμας), Νόουελ, Δούμουρας (36’ Μέρμηγκας), Δάβρης, Σεΐτι (51’ Καραμπέτσος), Κωτσαλάς (47’ Κόκα), Άμποτ, Οέντζο, Μαλέρδος (64’ Λέσι).

Last modified onΚυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2020 23:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep