Λεβαδειακός: Το υποψήφιο καρέ

Τα ονόματα των προπονητών που απασχολούν τον Λεβαδειακό για τη θέση που έμεινε κενή.

Η ήττα (1-2) από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 2η αγωνιστική της Super League 2 οδήγησε στην έξοδο από την τεχνική ηγεσία τον Δημήτρη Σπανό. Ο Λεβαδειακός, έτσι, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή, τέσσερα είναι τα ονόματα που έχουν απασχολήσει, τα δύο περισσότερο.

Στο... τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ο οποίος έχει δουλέψει σε Τράχωνες και Παναχαϊκή. Έχει επίσης απασχολήσει ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος τις τελευταίες δύο φορές εργάστηκε στη Super League, σε ΑΕΛ και Λαμία. Παλαιότερα έχει περάσει και από Εορδαϊκό, Καλλονή, Πανηλειακό, Κόρινθο, Παναχαϊκή, Δωτιέα Αγυιάς, Παναργειακό, Σπάρτη και Τρίκαλα.

Στη διοίκηση των Βοιωτών έχουν σκεφτεί δύο ακόμη λύσεις για τη θέση του τεχνικού, όχι στον ίδιο βαθμό με Οφρυδόπουλο - Αντωνίου. Η μία ακούει στο όνομα Θωμάς Γράφας (τελευταία του ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου, ενώ έχει δουλέψει σε Αιγάλεω, Κηφισιά, Ψαχνά, Καλαμαριά, ΑΕΛ, Πιερικό, Χανιά, Βέροια, Σπάρτη και Τρίκαλα) και η δεύτερη αφορά το Νίκο Καραγεωργίου, ο οποίος έχει δουλέψει άλλες δύο φορές στον Λεβαδειακό, το 2013-2014 και το 2018-2019. Ο Καβαλιώτης κόουτς έχει εργαστεί στο παρελθόν και σε Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Εργοτέλη, Παναιτωλικό, Παραλίμνι και Καλλονή.

Last modified onΔευτέρα, 28 Οκτώβριος 2019 08:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep