Νιόπλιας: «Είναι εξοντωτικό»

Παράπονα του προπονητή του Λεβαδειακού για τα εννέα παιχνίδια σε έναν μήνα.

Μετά το 1-1 με τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Νιόπλιας εξέφρασε παράπονα για το επιβαρυμένο πρόγραμμα. Όπως δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είμαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο και δεν μου έχει ξανατύχει. Είναι αφύσικο να παίξουμε σε 30 ημέρες εννιά παιχνίδια. Είναι πολύ δύσκολο. Κόλλησαν τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου, μπήκαμε στον Νοέμβριο και αρχίσαμε... 4 Νοεμβρίου πήγαμε στον Ηρακλή, Τετάρτη παίξαμε εδώ με τον Αιολικό, Κυριακή με τον Αιολικό, Τετάρτη πήγαμε στον Μακεδονικό, Κυριακή παίξαμε στην Καρδίτσα, Τετάρτη με τη Λαμία, Κυριακή με την ΑΕΛ. Και όχι μόνο αυτό. Είναι τα ταξίδια που πάμε στη Θεσσαλονίκη, 5-6 ώρες.

Εκτός αυτού, οι ομάδες που παίζαμε έχουν το 15νθήμερο ρεπό που έχουν όλες στον όμιλό μας, γιατί δεν παίζει ο Αλμωπός που έφυγε και ένα κενό. Για μας ήταν εξοντωτικό. Αν παίζει κάποιος 70 λεπτά και 20, γίνεται το αντίθετο, αλλά έχω καλούς παίκτες. Έχουμε καλή ομάδα. Ανταπεξήλθαμε πάρα πολύ καλά. Είμαι έξι μήνες εδώ και λαθέψαμε μόνο στην Καρδίτσα. Αυτό έγινε λόγω αυτών των παιχνιδιών. Και αυτά έφεραν κούραση και τραυματισμούς.

Είχαμε προβλήματα με τον Νίκα, τον Λιάγκα, τον Πίρινεν, τον Ντεντάκη, τον Κουιρουκίδη, αλλά πάλι είμαστε καλά, γιατί έχουμε ενέργεια. Κάναμε πάρα πολύ καλή προπόνηση το καλοκαίρι. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς. Όλες οι ομάδες έλεγαν ότι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά εμείς είχαμε start πολύ καλό. Έχουμε καλή ομάδα. Δεν λέει κάτι το 1-1. Τα ντέρμπι στη Β' Εθνική είναι δύσκολα παιχνίδια. Και να περάσουμε, πάλι ο Ιανουάριος θα είναι έτσι.

Το οξύμωρο είναι ότι σήμερα εμείς σταματάμε. Μετά από 30 μέρες και εννέα παιχνίδια, θα παίξουμε ξανά μετά από έναν μήνα, ενώ οι άλλοι θα παίζουν. Είναι πολύ περίεργο, δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Είναι δύσκολο. Και πάλι καλά, όμως. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την ομάδα και από το προπονητικό τιμ και από όλους».

Last modified onΠέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2023 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep