«Πρόβλημα αλκοολισμού ο Νταμπό»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής του Γάλλου, που αμφισβήτησε την υπογραφή του σε ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Λεβαδειακό.

Η εξ αναβολής υπόθεση της προσφυγής του Αμπντουλαγιέ Νταμπό σε βάρος του Λεβαδειακού εκδικάστηκε τη Δευτέρα (08/11) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Ο Γάλλος μέσος ενίσχυσε τους Βοιωτούς στο περσινό δεύτερο μισό της σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, σε μία προβληματική συνεργασία σύμφωνα με την ΠΑΕ. Οι Πράσινοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, υποστήριξαν ότι ο 22χρονος είχε προβλήματα αλκοολισμού και είχε ντελαπάρει δύο αυτοκίνητα, ενώ ο ίδιος από την πλευρά του αμφισβήτησε την υπογραφή του σε ιδιωτικό συμφωνητικό!

Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Αντώνης Βογιατζάκης μίλησε για οφειλόμενα 17.455 ευρώ και για μείωση διεκδικήσεων κατά 1.000 ευρώ από πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον Νταμπό. Εξήγησε ότι η διαφορά των δύο πλευρών σε ιδιωτικό συμφωνητικό της 9ης Μαρτίου σύμφωνα με το οποίο ο Γάλλος παραιτείται από 7.000 ευρώ. «Αμφισβητούμε τη γνησιότητά του», είπε αρχικά και συνέχισε: «Η υπογραφή έχει τεθεί με μηχανικό μέσο, τα ποσά έχουν μερικώς αλλάξει με στυλό και ο υπάλληλος στο ΚΕΠ Αλιάρτου που έκανε το γνήσιο υπογραφής, έχει κάνει λάθος τον αριθμό διαβατηρίου. Προφανώς δεν είχε το πρωτότυπο μπροστά του. Δεν μπορών να καταλάβω γιατί επελέγη το συγκεκριμένο ΚΕΠ, 30 χιλιόμετρα μακριά από τη Λιβαδειά».

Ο δικηγόρος του Λεβαδειακού, Δημήτρης Βαγιάκος αντέδρασε και τόνισε: «Προφανώς και έχει αλλάξει διαβατήριο ο ποδοσφαιριστής. Πήγαμε στο ΚΕΠ Αλιάρτου, γιατί τα τελευταία 30 χρόνια τα γραφεία του επιχειρηματία είναι στη Θήβα. Το έγγραφο δεν προσβάλλεται ως πλαστό».

«Ντελαπάρισε δύο αυτοκίνητα»

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο τεχνικός διευθυντής του Λεβαδειακού, Μιχάλης Νικολόπουλος που μίλησε για μία προβληματική συνεργασία και ανέφερε:

«Από τις πρώτες ημέρες ο ποδοσφαιριστής δημιούργησε τεράστια προβλήματα. Είχε πρόβλημα αλκοολισμού. Έχω μηνύματα με τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό και με τον παίκτη. Μία από τις πολλές φορές που καθυστερούσε να έρθει στην προπόνηση ντελαπάρισε με το αυτοκίνητο και λίγο έλειψε να σκοτωθεί. Ήταν στην Αθήνα χωρίς άδεια, ξενυχτούσε και έτρεχε να προλάβει την προπόνηση.

Ενημερώσαμε τον Ολυμπιακό και συμφωνήσαμε να μην δημοσιοποιήσουμε το θέμα. Του επιβλήθηκαν πρόστιμα βάσει εσωτερικού κανονισμού. Η παραίτηση των χρημάτων αυτών αφορά σε δύο αυτοκίνητα της ΠΑΕ τα οποία κατέστρεψε, το ένα εκ των οποίων ολοσχερώς. Έφυγε στα μέσα Απριλίου. Τον φωνάξαμε στα γραφεία, αποδέχτηκε τα πάντα, ζήτησε συγγνώμη και πήγαμε στα ΚΕΠ».

Ο Βογιατζάκης ρώτησε, γιατί δεν έχει καταγγελία της σύμβασης εργασίας και ο Νικολόπουλος απάντησε: «Δεν μπορούσε ο Λεβαδειακός να καταγγείλει τη σύμβαση. Ο Ολυμπιακός δεν δεχόταν την επιστροφή του παίκτη πριν τις 30 Ιουνίου. Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε και ποινική ρήτρα 50 χιλιάδες ευρώ».

Μέλος της επιτροπής ρώτησε ποιοι ήταν παρόντες στο ΚΕΠ, αν ο Νταμπό κατανοεί τα αγγλικά και ο Νικολόπουλος απάντησε ότι όλη η επικοινωνία ήταν στα αγγλικά και ότι στα ΚΕΠ ήταν ο ίδιος με τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο Βογιατζάκης επεσήμανε ότι «Αυτή δεν είναι η υπογραφή του παίκτη» και ότι «Έχω εξουσιοδότηση για πλαστότητα. Μου είπε ότι δεν έχει υπογράψει κανένα τέτοιο συμφωνητικό. Δεν ξέρει καν λέει πού είναι η Αλίαρτος». Ο Βαγιάκος αντέδρασε, απάντησε ότι πρέπει να κατονομαστεί ο πλαστογράφος και είπε: «Η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε μηνύσεις για όλους».

Last modified onΤετάρτη, 08 Νοέμβριος 2023 10:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep