Επιστροφή Πολέτο!

Ο Λούκας Πολέτο έπειτα από έναν χρόνο επέστρεψε στον Λεβαδειακό.

Την επιστροφή του Λούκας Πολέτο ανακοίνωσε την Παρασκευή (01/09) ο Λεβαδειακός. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε ενισχύσει τους Πράσινους για 2,5 χρόνια και θα θητεύσει για 3η φορά στην ομάδα της Βοιωτίας. Μετά την περσινή του αποχώρηση έπαιξε στην πατρίδα του με τις Κρισιούμα (7 συμμετοχές), Μπρούσκε (26 ματς). Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Λούκας Πολέτο. Φυσικά, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί για 2,5 χρόνια με τη φανέλα της ομάδας μας και αυτή θα είναι η τρίτη διαφορετική θητεία του στον Λεβαδειακό.

Μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας, που έρχεται να προσθέσει ποιότητα, εμπειρία και προσωπικότητα. Ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαίες παραστάσεις, που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στον Λεβαδειακό, στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρωταγωνιστής στην εκπληκτική σεζόν της ανόδου (2021-22) με 11 γκολ (και 6 ασίστ), πιο σημαντικό όλων φυσικά εκείνο στον εκτός έδρας αγώνα μπαράζ με τη Βέροια (0-1).

Με τον Λεβαδειακό έχει καταγράψει συνολικά 72 συμμετοχές με 18 τέρματα και 14 ασίστ. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί ακόμα με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας και της Ξάνθης. Στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά το 2012, όταν θήτευσε για μία χρονιά στην ακαδημία της Μίλαν. Πρώτος επαγγελματικός σταθμός του ήταν η Γκρέμιο. Πέρυσι το καλοκαίρι αποχώρησε από τον Λεβαδειακό κι επέστρεψε στην πατρίδα του για την Κρισιούμα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Μπρούσκε. Ένα χρόνο μετά, είναι ξανά εδώ, μαζί μας, για να πανηγυρίζουμε μαζί νέες μεγάλες επιτυχίες και θα αγωνίζεται με το Νο.70 στη φανέλα του.

Bem-vindo Lucas! Η οικογένεια του Λεβαδειακού σε καλωσορίζει πίσω, στο «σπίτι» σου και σου εύχεται υγεία και πολλές σπουδαίες στιγμές!».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Σεπτέμβριος 2023 13:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep