Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τριάρα ο Λεβαδειακός

Οι Βοιωτοί επικράτησαν 3-1 της Δάφνης Ερυθρών σε φιλικό παιχνίδι.

Βέβαιοι ότι θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Super League είναι οι «πράσινοι», γι' αυτό και ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Κομπότης συνεχίζει τις επαφές με τον έμπειρο τεχνικό Γιώργο Παράσχο, προκειμένου ο Μακεδόνας να αναλάβει το τιμόνι. Είναι χαρακτηριστικό ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή ανέλαβε ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουτσίδης. Από την άλλη μεριά, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με τον Γιάννη Παπακώστα, ενώ τα σενάρια θέλουν να βρίσκεται στη λίστα και ο Γιώργος Βαζάκας. Ωστόσο, η περίπτωση του τελευταίου θα προχωρήσει μόνο αν ο Λεβαδειακός πάρει μέρος την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League.

 

Οι «πράσινοι» το Σάββατο (27/08) αντιμετώπισαν τη Δάφνη Ερυθρών σε φιλικό παιχνίδι και επικράτησαν 3-1. Σκόρερ χρίστηκε ο πρώην αριστερός μπακ της ΑΕ Λεμεσού, Βαγγέλης Κουτσόπουλος, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Βοιωτίας εάν αυτή μετάσχει στη μεγάλη κατηγορία. Ίδια περίπτωση και αυτή του κεντρικού αμυντικού, Δημήτρη Ιωάννου, που έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα. Τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν οι Ζντράβκο Πόποβιτς, Πέτρος Ζουρούδης. Το γκολ της Δάφνης, που άφησε καλές εντυπώσεις σημείωσε ο Μακρής.

 

Τραυματίες αποχώρησαν οι Στέφανο Ναπολεόνι, Θανάσης Μουλόπουλος και η σοβαρότητα της κατάστασής τους θα ξεκαθαρίσει την Κυριακή (28/08).

Last modified onΚυριακή, 28 Αύγουστος 2011 22:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep