«Καλή η καθυστέρηση»

Τηρουμένων των αναλογιών ο Λεωνίδας Βόκολος έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της Κέρκυρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Κέρκυρα ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό της Κυριακής (15/09) και ο τεχνικός των Φαιάκων Λεωνίδας Βόκολος τόνισε ότι τηρουμένων των αναλογιών η απόδοση της ομάδας του ήταν ικανοποιητική. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας για μας που ξεκινήσαμε αργά και που διανύουμε την 4η εβδομάδα προετοιμασίας. Τηρούμενων των αναλογιών έμεινα ικανοποιημένος. Είμαστε ακόμα μια νέα ομάδα και ηλικιακά και μέσα στο γήπεδο. Ήταν πολύ καλός ο αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε και είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, ήταν καλύτερος ο ΠΑΣ. Eίχαμε κάποια καλά διαστήματα κι εμείς όμως. Τα φιλικά είναι για να δουλέψουμε και να βγάλουμε συμπεράσματα και στόχος μας να είμαστε έτοιμοι σε δύο εβδομάδες για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την αργή εκκίνηση του πρωταθλήματος:

«Λέμε τα ίδια κάθε χρόνο. Σε άλλες χώρες ο προγραμματισμός γίνεται τον Μάρτιο κι εμείς ακόμα δεν είμαστε σίγουροι. Είναι μεγάλο για κάποιες ομάδες το διάστημα της προετοιμασίας, για μας όμως η καθυστέρηση είναι καλή για να κερδίσουμε λίγο ακόμα χρόνο, αλλά για τη χώρα και το πρωτάθλημα δεν είναι καλή αυτή η εικόνα της καθυστέρησης».

Πηγή: super-fm.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep