Καθησυχαστικοί για Ντιμιτρόφσκι

Στην Κέρκυρα τονίζουν ότι θα εξοφληθεί ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι πριν τη 19η Απριλίου, οπότε θα επιστραφούν οι τρεις βαθμοί.

Η Football League προχώρησε την Τετάρτη (11/04) στην αφαίρεση τριών βαθμών από τη συγκομιδή της Κέρκυρας λόγω οφειλών στον Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι. Η προθεσμία εξέπνευσε, οπότε οι Φαίακες έχον προθεσμία να εξοφλήσουν τον Σκοπιανό έως τη 19η Απριλίου για να επιστραφεί το τρίποντο.

Τι ανέφεραν από την ΠΑΕ στο FL News; Ότι απομένει ένα μικρό υπόλοιπο (6.000 ευρώ) και ότι ο Ντιμιτρόφσκι θα το λάβει πριν την ολοκλήρωση της προθεσμίας. Όπως σημείωναν μεταξύ άλλων, έχει λάβει ένα ποσό κοντά στις 70 χιλιάδες ευρώ χωρίς να το έχει δουλέψει και, φυσικά, δεν έκρυβαν τη δυσαρέσκειά τους. Παρόλα αυτά ήταν καθησυχαστικοί ότι και το συγκεκριμένο μέτωπο θα κλείσει.

Η ανακοίνωση της λίγκας:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ.: 55/4-4-2019 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗ και στη FOOTBALL LEAGUE –και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή DIMITROVSKI VLADIMIR- της αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παρ. 4), αν η ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 οι εν λόγω βαθμοί θα της επιστραφούν, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 14:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep