Η παραίτηση Αρτυματά

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του FL News για την παραίτηση του Κωστάκη Αρτυματά από το δικόγραφο που αφορούσε σε ενεργοποίηση ποινής κατά της Κέρκυρας.

Η Κέρκυρα έχει φροντίσει να κλείσει το μέτωπο οφειλών προς τον Κωστάκη Αρτυματά, κάτι που είχε γίνει γνωστό στο Διαιτητικό Δικαστήριο στις 23 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση από την ΕΠΟ έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ σχετικά με την παραίτηση του Κύπριου από το αίτημα ενεργοποίησης:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Του αιτούντος: Κωστάκη ΑΡΤΥΜΑΤΑ του Γεωργίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή κατά της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη: Δικάζει με απόντες, αλλ’ ωσεί παρόντες, τους διαδίκους α΄) αιτούντα επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κωστάκη Αρτυματά του Γεωργίου και β΄) εδρεύουσα στην Κέρκυρα και εκπροσωπούμενη νόμιμα ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ – Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία. Θεωρεί ότι η από 27.12.2018 και υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 43147/27.12.2018 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κωστάκη Αρτυματά του Γεωργίου ουδέποτε ασκήθηκε και κηρύσσει καταργημένη τη δίκη που ανοίχθηκε με αυτή».

Last modified onΠέμπτη, 31 Ιανουάριος 2019 16:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep