«Σπουδαία νίκη»

Ο Πέτρος Στοΐλας μίλησε για τον απόλυτο έλεγχο που είχε η ομάδα της Κέρκυρας απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου και έφτασε στη νίκη με 2-0. Ο Πέτρος Στοΐλας μίλησε για τον απόλυτο έλεγχο που είχε η ομάδα της Κέρκυρας απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου και έφτασε στη νίκη με 2-0.

Ο Πέτρος Στοΐλας που εκτελούσε χρέη προπονητή στην Κέρκυρα λόγω της τιμωρίας του Δημήτρη Σπανού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (2-0) στην Καλαμαριά.

Τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης είχε η Κέρκυρα σύμφωνα με τον Πέτρο Στοΐλα. Ο συνεργάτης του Δημήτρη Σπανού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του Ιονίου σε βάρος του Απόλλωνα Πόντου. Οι δηλώσεις του:  

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πόντου που μέσα από τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει καταφέρνει να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα και μάλιστα σε εβδομάδα με τρία παιχνίδια. Από εκεί και πέρα για εμάς είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη επειδή κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα που δεν θα περάσουν αρκετοί αντίπαλοι, αφού πιστεύουμε πως θα ενισχυθεί και θα έχει ανοδική πορεία στη συνέχεια.

Αγωνιστικά δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο, είχαμε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο παρότι πήγαμε στο ημίχρονο με το ρευστό 0-0. Αυτό δεν μας άγχωσε επειδή ξέραμε πως οι δυνάμεις θα εγκαταλείψουν τον Απόλλωνα Πόντου, κάτι που δεν συνέβη με εμάς. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και σημειώσαμε γρήγορα το 0-1 και ακολούθησε σχετικά σύντομα και το 0-2 που μας έδωσε μια σπουδαία νίκη».

Last modified onΔευτέρα, 26 Νοέμβριος 2018 00:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep