«Δεν έχει περίπατο η Football League»

Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως καμία έδρα στην Football League δεν ενδεικνύεται για... περίπατο.  Ο Δημήτρης Σπανός τόνισε πως καμία έδρα στην Football League δεν ενδεικνύεται για... περίπατο.

Καμία έδρα δεν θα είναι εύκολη ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ο τεχνικός της Κέρκυρας, Δημήτρης Σπανός, μετά το 0-0 της ομάδας του στα Σπάτα με αντίπαλο τον Αήττητο. 

Στις δυσκολίες και τις ειδικές συνθήκες του πρωταθλήματος της Football League στάθηκε για ακόμη μια φορά ο τεχνικός της Κέρκυρας, Δημήτρης Σπανός μετά την λευκή ισοπαλία της ομάδας του στα Σπάτα με τον Αήττητο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στην συνέντευξη Τύπου:  

«Δεν πρέπει να ξεγελαστούμε ούτε να δείξουμε υπεροψία σε κανένα αγώνα στην Football League. Δεν πρέπει να περιμένουμε πως θα κάνουμε περίπατο πουθενά και σε καμία έδρα. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και εμείς δημιουργήσαμε μια ευκαιρία με τον Τουράμ στην αρχή, ενώ ο αντίπαλος δημιούργησε προϋποθέσεις για κάποιες.  

Στο δεύτερο ημίχρονο σταθήκαμε καλύτερα και κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας χωρίς να δεχθούμε κόντρα επιθέσεις και η αντίδραση μας ήταν σοβαρή στις προϋποθέσεις που έφτιαξε ο αντίπαλος με αποτέλεσμα να κρατήσουμε το μηδέν στην εστία μας. Βρήκαμε την ευκαιρία που θέλαμε στο 90ο λεπτό, αλλά δεν πετύχαμε το γκολ και δεν κερδίσαμε.  

Δεν θέλω να μην μιλήσω για την αγωνιστικότητα της ομάδας μου απέναντι σε έναν αντίπαλο που τα έδωσε όλα. Πρέπει όμως να καταλάβουμε πως τα πράγματα στην Football League δεν είναι εύκολα και επειδή λέγεσαι Κέρκυρα και έχεις καλούς παίκτες και ένα σύνολο θα περνάς εύκολα από κάθε έδρα. Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και το πρωτάθλημα έχει αλλάξει και θα είναι διαφορετικό ακόμη και από το περσινό.

Αν εμείς δεν είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτό μέσα στο πλάνο μας, τότε θα αντιμετωπίζουμε πάντα προβλήματα. Συνεχίζουμε με το επόμενο παιχνίδι, επειδή τα λάθη και οι γκέλες θεωρητικά είναι για όλες τις ομάδες. Εμείς πρέπει να βάλουμε το νερό στο αυλάκι, να γίνουμε πιο πιεστικοί και να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep