Με...άδειο πάγκο

Τέσσερα μέλη του τιμ της Κέρκυρας είναι τιμωρημένα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων.

Ο αθλητικός δικαστής ανακοίνωσε την Πέμπτη (08/11) τους παράγοντες ομάδων της Football League, οι οποίοι δεν θα έχουν δικαίωμα παρουσίας στα προσεχή ματς λόγω αποβολής τους. Οι τέσσερις εξ αυτών, μάλιστα, ανήκουν στο τιμ της Κέρκυρας. Όπως έγινε γνωστό, οι Πέτρος Στοΐλας (βοηθός), Αργύρης Ραψομανίκης (φυσικοθεραπευτής), Σωτήρης Βίνο (γυμναστής) και Βασίλης Πουλούμπης (μασέρ) δεν θα μπορούν να κάτσουν στον πάγκο. Αναλυτικά:

«Το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League, κοινοποίησε τις εξής διαπιστωτικές πράξεις για τη 2η αγωνιστική:

Στον ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗ ΑΝΑΡΓΥΡΟ, φυσικοθεραπευτή της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, τον αποκλεισμό από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου της ως άνω ομάδας. (αγώνας με ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 4/11/2018)

Στον ΣΤΟΪΛΑ ΠΕΤΡΟ, βοηθό προπονητή της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, τον αποκλεισμό από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου της ως άνω ομάδας. (αγώνας με ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 4/11/2018)

Στον VINO SPETIM, γυμναστή της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, τον αποκλεισμό από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου της ως άνω ομάδας. (αγώνας με ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 4/11/2018)

Στον ΠΟΥΛΟΥΜΠΗ ΣΥΛΒΙ, μασέρ της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, τον αποκλεισμό από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου της ως άνω ομάδας. (αγώνας με ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 4/11/2018)».

Last modified onΠέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 14:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep