«Θα το δείξουμε στο γήπεδο»

Τα φαβορί σύμφωνα με τον προπονητή της Κέρκυρας, Δημήτρη Σπανό και η άποψή του για το ντέρμπι Άρη - ΠΑΟΚ.

Τον Ηρακλή έχρισε ως μεγάλο φαβορί ο προπονητής της Κέρκυρας, Δημήτρης Σπανός. Σε δηλώσεις του στο Metropolis τόνισε ότι οι Φαίακες είναι έτοιμοι, αλλά πρέπει να το δείξουν στο γήπεδο, ενώ ρωτήθηκε για το πρόσφατο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ και τις διαφορές των «κίτρινων» σε σχέση με πέρυσι. Αναλυτικά ανέφερε:

Για το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα ντέρμπι από τα παλιά σε όλους τους τομείς. Ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Ήταν ένας αγώνας που θα μπορούσε να κερδίσουν και οι δύο. Ο ΠΑΟΚ είχε την τύχη με το μέρος του όπως φάνηκε στο χαμένο πέναλτι του Αρη, ίσως να υπήρχε μια άλλη έκβαση στο αποτέλεσμα αν έμπαινε. Στο ποδόσφαιρο αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα».

Αν μπορεί να πετύχει πράγματα ο Άρης στη συνέχεια της σεζόν:

«Νομίζω πως μια ομάδα μεγάλη σαν τον Άρη θα πρέπει να φερθεί έξυπνα και υπομονετικά με συγκέντρωση στο στόχο της. Νομίζω πως όλη αυτή η διαδικασία για την ομάδα είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον άρα μπορεί να πραγματοποιήσει το στόχο του. Ο βασικός στόχος του είναι να μπει στην Ευρώπη και να βγει στην πεντάδα. Νομίζω πως είναι μεγάλη ομάδα που επανήλθε φέτος και είναι η ευχάριστη είδηση του πρωταθλήματος και μπορεί να τα πάει καλά.

Από τη στιγμή που είναι μέσα στο στόχο του όλοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι. Πρέπει να φερθούν με υπομονή και εξυπνάδα. Συμμερίζομαι την άποψη του προέδρου. Τελειώνοντας ένα παιχνίδι το μόνο που έκαναν ήταν να ευχαριστήσουν τις 25.000 φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο και να μη μπει σε μια διαδικασία μιζέριας και εσωστρέφειας για ποιο λόγο έχασε. Η αλήθεια είναι ότι πάλεψε το παιχνίδι και δεν έχασε με κατεβασμένα χέρια. Υπήρχε μια ομάδα που πάλεψε όλο το παιχνίδι, έχασε πέναλτι στο 1-1, δημιούργησε ευκαιρίες και ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα σημεία».

Αν οι αλλαγές που έγιναν στον Άρη με προπονητή άλλαξαν νοοτροπία στην ομάδα:

«Η περσινή μας φιλοσοφία ήταν να έχουμε την κυριαρχία και να πετυχαίνουμε τέρματα. Νομίζω πως υπάρχει ακόμα αυτή η φιλοσοφία στον οργανισμό του Άρη και δεν τη δημιουργεί ο εκάστοτε προπονητής».

Για το ρίσκο που παίρνει ο Άρης στη Σούπερ Λιγκ:

«Συμφωνώ, αλλά νομίζω πως όποιος δε ρισκάρει, δεΝ θα πετύχει κιόλας. Θεωρώ πως για τον Άρη είναι απαραίτητο, γιατί είναι ομάδα που θα κοιτάξει τα πάνω σκαλοπάτια και όχι την σωτηρία της. Μου αρέσει το πάθος που βγάζει η κερκίδα. Μεταφέρεται στους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθεί να κυριαρχήσει στο παιχνίδι με οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και την Κέρκυρα:

«Είναι παρά φύση να ξεκινούν οι ομάδες τόσο αργά το πρωτάθλημα. Θεωρούμε ότι είμαστε έτοιμοι, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Νομίζω πως μεγάλο φαβορί είναι ο Ηρακλής. Εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας, ο Βόλος, η Παναχαϊκή, τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας, όπου πάντα είναι στο γκρουπ των πρωτοπόρων».

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2018 14:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep