Δοκιμασία στο Αγρίνιο

Ο Δημήτρης Σπανός θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα στην αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το Σάββατο (18/8 - 18:00). Ο Δημήτρης Σπανός θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα στην αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το Σάββατο (18/8 - 18:00).

Φιλική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό δίνει η Κέρκυρα το Σάββατο (18/8) στην τελική πρόβα της ομάδας του Αγρινίου πριν την σέντρα της Super League. 

Στο Αγρίνιο θα ταξιδέψει το Σάββατο η αποστολή της Κέρκυρας για μια δυνατή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Ιονίου που είναι σαφώς πιο ανέτοιμη από τον Παναιτωλικό θα δοκιμαστεί σε πολύ δύσκολες συνθήκες, αφού αυτό το φιλικό θα αποτελέσει πρόβα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League για τον τεχνικό της ομάδας του Αγρινίου, Τραϊανό Δέλλα. 

Ο Δημήτρης Σπανός από την πλευρά του θα μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα σε συνθήκες πίεσης για τους ποδοσφαιριστές του που χρειάζονται αυτά τα τεστ με αντιπάλους ομάδες της Super League ώστε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους για τις δυσκολίες του πρωταθλήματος της Football League.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep