«Αυτονόητος στόχος» (pics)

Η ζεστασιά που ένιωσε στην Κέρκυρα ο Δημήτρης Σπανός, ο… αυτονόητος στόχος και το άγνωστο των κανόνων.

Ημέρα παρουσίασης ήταν η Δευτέρα (16/07) για την Κέρκυρα. Ο πρόεδρος, Γιώργος Ζαρκάδας παρουσίασε τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό, τους συνεργάτες του (Πέτρο Στοΐλα, Σωτήρη Βίνο, Παναγιώτη Νάση) και τον τεχνικό διευθυντή, Τάσο Βενέτη. Ο νέος τεχνικός των Φαιάκων μίλησε για τον… αυτονόητο στόχο, ενώ από πλευράς διοίκησης έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο… άγνωστο τον κανόνων, αφού κανείς δεν ξέρει πόσοι και πώς θα προβιβαστούν ή θα υποβιβαστούν.

Ο Ζαρκάδας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Καλωσορίζω τον προπονητή μας, Δημήτρη Σπανό με το τεχνικό τιμ, τους Πέτρο Στοΐλα, Σωτήρη Βίνο, Παναγιώτη Νάση. Η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια όπου και αν αγωνίζεται έχει πρωταγωνιστικούς και ανταγωνιστικούς στόχους. Ξεκινήσαμε νωρίς τον σχεδιασμό παρόλο που είμαστε σε ένα περιβάλλον ευμετάβλητο. Δεν ξέρουμε πόσοι θα ανέβουν, πώς θα ανέβουν, πόσοι θα πέσουν, με ποιο τρόπο θα πέσουν, αν γίνουν μπαράζ ή όχι. Θέλουμε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ο Σπανός με τη σειρά του σημείωσε:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο, όλη την ομάδα και τη διοίκηση. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά και τους ευχαριστώ. Ένιωσα ζεστά από την πρώτη μέρα. Εκτός από την επαγγελματική σχέση θα αναπτυχθεί και κάτι περισσότερο. Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα που σου δίνει τη δυνατότητα να νιώσεις καλά και ζεστά. Η δουλειά θα φανεί έτσι περισσότερο και θα βγει στο γήπεδο.

Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για στόχους, τι θα κάνουμε. Είναι αυτονόητο για μία ομάδα όταν αυτή πέφτει τρεις φορές και βγαίνει την επόμενη ποιος είναι ο στόχος. Είναι δεδομένος, αυτός που πρέπει για τη συγκεκριμένη ομάδα».

Σε ό,τι αφορά στην καθυστέρηση που υπήρξε για την ανακοίνωση πρόσληψής του, είπε:

«Το ό,τι υπήρξε μια εμπλοκή και καθυστέρηση, δεν είναι δικό μου θέμα, αλλά της διοίκησης. Όμως, είναι μία από τις εμπλεκόμενες με την αναδιάρθρωση ομάδες. Είναι θεμιτό να περιμένει, είτε γιατί δεν ήξερε πού θα παίξει, είτε θα έκανε άλλες επιλογές, που είναι κι αυτό θεμιτό. Γι’ αυτό σύρθηκε για μεγάλο διάστημα αυτό το θέμα.

Όταν ήρθα εδώ δεν μου πήρε πάνω από ένα λεπτό να συμφωνήσουμε. Στον μήνα αυτό η επαφή μου με τον Τάσο Βενέτη ήταν καθημερινή. Η ομάδα λειτουργούσε. Δεν είχα θέμα εγώ να πάρω απόφαση. Η Κέρκυρα είναι μεγάλη ομάδα με καλό όνομα. Όταν έχεις κάποιες επιλογές, τότε θα διαλέξεις την Κέρκυρα…».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 00:17

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep