Ανακοίνωσε Σπανό η Κέρκυρα

Στην πρόσληψη του Δημήτρη Σπανού προχώρησε η Κέρκυρα.

 [googlead][/googlead]

Η συμφωνία του Δημήτρη Σπανού με την Κέρκυρα επισημοποιήθηκε. Η ομάδα του νησιού των Φαιάκων ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Αιγιώτη τεχνικό, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ανέβασε τον Άρη στη Super League. Όπως αναμενόταν, στο τιμ μαζί του θα βρίσκεται ο γυμναστής, Σωτήρης Βίνο και ο άμεσος συνεργάτης του, Πέτρος Στοΐλας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Μαζί του θα βρίσκονται, ο βοηθός του Πέτρος Στοιλας και ο γυμναστής Σωτήρης Βίνο. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Παναιτωλικό ο Γιαννακόπουλος

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Γιαννακόπουλος. Ο 24χρονος τερματοφύλακας παρότι δεσμευόταν με συμβόλαιο, δεν έμεινε στους Φαίακες και ανακοινώθηκε από την ομάδα του Αγρινίου. Η ανακοίνωση:

«Συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με τον Παναιτωλικό υπέγραψε ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος στο περσινό πρωτάθλημα υπερασπίστηκε την εστία του ΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Τρίπολης, τη Μπλάκμπερν, την Ουντινέζε, τον Πανιώνιο, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη Λεμεσού.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου και μία προσωπική πρόκληση. Θα βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Υπόσχομαι στη διοίκηση και στους προπονητές μου να δουλεύω κάθε μέρα γι’ αυτό».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep