«Επτά, οκτώ μεταγραφές»

Ο Βασίλης Αργυρός υποστήριξε ότι η Κέρκυρα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τη διαδικασία αδειοδότησης.

 

Απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώνεται έκανε στο Corfu Channel ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Κέρκυρας, Βασίλης Αργυρός. Το στέλεχος της ΠΑΕ τόνισε ότι το θέμα του προπονητή δεν έχει ξεκαθαρίσει, υποστήριξε ότι το 95% του ρόστερ θα είναι ίδιο, προανήγγειλε επτά, οκτώ μεταγραφές και σημείωσε ότι οι Φαίακες δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα με τη διαδικασία αδειοδότησης. Το flnews σας παρουσιάζει μερικά σημεία της τοποθέτησής του...

«Είχαμε φέτος μπάτζετ 900 χιλιάδες ευρώ και κλειδί της επιτυχίας ήταν η έλευση Βοσνιάδη. Οι νίκες σε Λάρισα και Ριζούπολη μας έκαναν να ήμαστε 95% βέβαιοι για την άνοδο», είπε και χαρακτήρισε πιο δύσκολη έδρα αυτή της ΑΕΛ και είπε για τις προσθήκες:

«Θα γίνουν μετρημένες, γιατί το 95% του ρόστερ θα είναι το ίδιο. Υπάρχουν συμβόλαια αν εξαιρέσουμε δύο, τρεις νεαρούς που δεν έπαιζαν. Όλοι οι άλλοι θα μείνουν, αν και αυτό θα εξαρτηθεί από το ποιος θα είναι προπονητής. Δειλά δειλά έχουμε ξεκινήσει επαφές. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει προπονητή. Έχουμε ένα ακόμα ματς την Κυριακή και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Θα γίνει συζήτηση με τον κύριο Βοσνιάδη, θα δούμε τι αποτέλεσμα θα βγει και μετά θα κινηθούμε αναλόγως. Θεωρώ ότι θα γίνουν επτά, οκτώ ενδεκαδάτες προσθήκες. Εξάλλου, το σύνθημά μας είναι: «συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε. Σκοπός μας είναι ένα σκαλί παραπάνω.

Για την αδειοδότηση ανέφερε:
«Η ΠΑΕ περνά από την επιτροπή αρχές Ιουνίου. Είμαστε νόμιμοι έτσι κι αλλιώς. Είμαστε κομπλέ...».

Για τον κόσμο είπε:
«Είναι αλήθεια ότι ζηλεύουμε κάποιες όλες ομάδες. Πρέπει να στηρίξουν όλοι οι Κερκυραίοι. Είναι τιμή μας να είναι η Κέρκυρα στις 16 καλύτερες ομάδες της χώρας, τη στιγμή που η Κρήτη έχει έναν εκπρόσωπο, η Πελοπόννησος μόο την Τρίπολη. Η ομάδα είναι της Κέρκυρας και πρέπει όλοι να τη στηρίξουμε».

Απόδοση: flnews

Last modified onΤρίτη, 24 Μάιος 2016 16:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep