«Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τους στόχους της Κέρκυρας για τη συνέχεια που αφορούν την κατάκτηση του τίτλου ώστε να ανέβουν ως πρωταθλητές. Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τους στόχους της Κέρκυρας για τη συνέχεια που αφορούν την κατάκτηση του τίτλου ώστε να ανέβουν ως πρωταθλητές.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έθεσε το στόχο της Κέρκυρας για τη συνέχεια, μετά το δώρο από τον Απόλλωνα που έδωσε βαθμολογική ασφάλεια.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για το ανέλπιστο δώρο που πήραν από τον Απόλλωνα και τους προσφέρει πλέον μεγαλύτερη ηρεμία στο παιχνίδι τους. Αναλυτικά ανέφερε:

«Ήταν ένα παιχνίδι με μια αρκετά δυνατή ομάδα. Εμείς έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Δεν βιαστήκαμε, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και το γκολ ήρθε μετά από μια υπεροχή που είχαμε σε όλο το διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Μετά το δώρο που μας έτυχε την περασμένη αγωνιστική έχουμε πλέον μια βαθμολογική διαφορά που μας προσφέρει ηρεμία ώστε να μην έχουμε βιασύνη στο παιχνίδι μας και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

Σκοπός μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης σε αυτό το πρωτάθλημα. Έχουμε τη διοίκηση κοντά μας που μας λύνει όλα τα προβλήματα και πιστεύω ότι η Κέρκυρα είναι διοικητικά η πιο ήρεμη ομάδα σε όλη την κατηγορία. Στα αποδυτήρια είμαστε όλοι ήρεμοι, έχουμε καλό κλίμα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».  

Last modified onΚυριακή, 03 Απρίλιος 2016 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep