«Μαζί την άνοδο»

Η επιστροφή Βοσνιάδη στη Ριζούπολη μονοπώλησε τη συνέντευξη Τύπου.

«Βιαστήκαμε». Με αυτή τη δήλωση ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα και έκανε λόγο για... δύο ανόδους στη Super League. Ευχήθηκε η Κέρκυρα και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» να είναι οι δύο ομάδες που θα προβιβαστούν, υποσχέθηκε ότι άλλο ματς τύπου... Εργοτέλη οι Φαίακες δεν θα κάνουν και τόνισε ότι δεν κρατά κακία σε κανέναν.

Αναλυτικά ο προπονητής της ομάδας του Ιονίου ανέφερε:

«Μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση. Μία σταθερή και ποιοτική ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος είχε την πλήρη υπεροχή, δίκαια προηγήθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε. Είχαμε την κατοχή, ισοφαρίσαμε γρήγορα και με ηρεμία κυνηγήσαμε το δεύτερο γκολ. Η ισοπαλία δεν μας έφτανε.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά τη νίκη στη Λάρισα σπάσαμε και το αήττητο του Απόλλωνα. Είναι σημαντικό που πήραμε το τρίποντο απέναντι σε μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου».

Για την επιστροφή του ως αντίπαλος και αν ήταν επιτακτική η νίκη:
«Έτσι είναι. Πάθαμε ένα κακό με τον Εργοτέλη που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Εύχομαι να μη μας στοιχίσει. Ματς που άλλοι πήραν, εμείς το χάσαμε. Μπορεί μία νίκη σε ντέρμπι να είναι σπουδαία και να δίνει ψυχολογία, αλλά οι σοβαρές ομάδες δεν κάνουν λάθος απέναντι σε άλλες που δεν έχουν τον ίδιο στόχο. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι η Κέρκυρα θα δώσει μάχη και δεν θα κάνει ίδια λάθη τύπου Εργοτέλη.

Δεν μπορώ να ξεχάσω την παρουσία μου. Έρχομαι για πρώτη φορά ως αντίπαλος και είχα κάποιες επιτυχίες. Εύχομαι οι δύο ομάδες να αλλάξουν κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι είναι τίτλος τιμής που πέρασα από μία τόσο μεγάλη ομάδα, τη μεγαλύτερη μέχρι τότε. Με ανέδειξε, πήρα ένα πρωτάθλημα και άλλαξα επίπεδο σαν προπονητής. Ευχαριστώ και τη διοίκηση του Βελλή και του Μονεμβασιώτη. Οι συνεργασίες κάποια στιγμή διακόπτονται. Μένουμε φίλοι και έχουμε στην καρδιά μας τον Απόλλωνα. Εύχομαι τα καλύτερα

Για το αν η νίκη αυτή είναι μια απάντηση:
«Δεν είναι, ούτε απάντηση, ούτε ρεβάνς. Τα συναισθήματα μένουν μια ζωή. Πέρασα καλά, με έκανε γνωστό και έχω τον Απόλλωνα στην καρδιά μου. Κάτι στραβώνει κάποια στιγμή και όλοι ξέρουμε πόσο εύκολα αλλάζει ο προπονητής και όχι οι παίκτες. Στην Ελλάδα είμαστε, αφού μάθαμε το ποίημα με αυτό πάμε. Πάντα θα θέλω το καλύτερο για τον Απόλλωνα.

Για το αν βιάστηκε η διοίκηση να τον διώξει:
«Είχα πει στην αρχή και παρεξηγήθηκα ότι είναι θέμα εμπειρίας. Δεν το είπα με κακή διάθεση. Την πρώτη χρονιά που κάναμε κοιλιά και πήραμε το πρωτάθλημα. Στην επόμενη θητεία τον Μάρτιο είχαμε δύο ματς χωρίς κανένα κέρδος με την Επισκοπή και την Ερμιονίδα και περάσαμε την ίδια κρίση. Με υπομονή είπα θα τα πούμε με όλους στα πλέι οφ.

Πήραμε την 3η θέση και ο Απόλλων έπρεπε τώρα να είναι Super League, γιατί η 3η θέση είναι θέση ανόδου. Ακόμα εκεί τρέχει ο Απόλλων στα δικαστήρια. Οι δύο θητείες μου είχαν δύο ανόδους, άσχετα αν η μία δεν ήρθε στα χαρτιά. Φτάσαμε στα ημιτελικά Κυπέλλου με αξιοπρεπή παρουσία απέναντι στον Ολυμπιακό μετά από 17 χρόνια.

Ξεκινάει η επόμενη χρονιά. Δεν μπαίνει η μπάλα... 76 τελικές, και τα έχουμε πάθει όλα. Δοκάρια, γραμμές, χέρια. Δεν ήρθε το αποτέλεσμα, αλλά η υπομονή τελείωσε γρήγορα. Ήταν δύο ματς που παίζαμε εντός. Εκείνα τα κέρδιζα, με τον Εργοτέλη και την Ελευσίνα. Είναι φίλοι μου, να πετύχουν και αυτοί και εμείς στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Όλα ανήκουν στο παρελθόν».

Τόνισε, τέλος για τον τραυματισμό του Ζορμπά: «Δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι. Ζαλίζεται λίγο και ελπίζω να μην είναι κάτι ιδιαίτερο».

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 22:08

1 comment

  • Νικος
    Νικος Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 22:56 Comment Link

    Απο ΒΕΝΕΤΗ την επαθε!!!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep