«Δεν τη φοβάμαι την Κέρκυρα»

Στην αλλαγή σχηματισμού της Κέρκυρας στάθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Στηρίζουν την αποχή οι Φαίακες.

Σπουδαία χαρακτήρισε τη νίκη (1-0) σε βάρος του Παναιγιαλείου ο Αλέκος Βοσνιάδης και προανήγγειλε ότι οι Φαίακες θα ενισχυθούν όπως πρέπει. Αναλυτικά ανέφερε:

«Σπουδαία νίκη για εμάς απέναντι σε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που ήρθε να κλείσει τους χώρους και να μας βρει ανοικτούς στην κόντρα και να κάνει ζημιά. Με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις που κινδυνεύσαμε, ήμασταν καλά ισορροπημένοι στο κομμάτι της επίθεσης. Ο Παναιγιάλειος έκανε κάποιες φάσεις όταν βρήκε χώρο, αλλά γενικά είχαμε πολύ καλή κατοχή, υπομονή, ψάχναμε τη φάση μέχρι το τέλος και τελικά τη βρήκαμε από στημένη.

Κερδίσαμε ένα ακόμα παιχνίδι. Μέσα από τις νίκες χτίζεται η αυτοπεποίθηση. Μέχρι τη διακοπή να δούμε και το επόμενο παιχνίδι, να έχουμε τους βαθμούς που πρέπει. Και πιο καλή παρουσία θα έχουμε και η εικόνα μας θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και στον κόσμο που δεν μας άγχωσε, μας εμψύχωσε και μας βοήθησε.

Ενώ είχαμε κατοχή κυκλοφορίας δεν ήμασταν αποφασιστικοί στα τελειώματα των φάσεων. Πλαγιοκοπήσαμε, βάλαμε την μπάλα στην περιοχή, αλλά δεν ήμασταν αποφασιστικοί. Με τον χρόνο θα τα φτιάξουμε και θα δώσουμε γρήγορα λύσεις. Η ομάδα έδειξε υπομονή, ηρεμία και δεν αγχωθήκαμε. Πατήσαμε πάνω στο πλάνο και ήταν σημαντικές οι δύο αλλαγές με την αλλαγή σχηματισμού. Παίξαμε με ένα αμυντικό χαφ τον Κρητικό, μεσοεπιθετικά τον Ζορμπά και τον Ντουαλά. Βοήθησε την ομάδα αυτή η αλλαγή. Μακάρι πάντα να βρίσκουμε τον τρόπο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Για τις μεταγραφές:

«Είμαι λίγο καιρό στην ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε ανοικτά ότι κάτι γίνεται. Πρέπει να πάμε με υπομονή στο επόμενο ματς. Όπου χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα θα την έχει. Θα κάνουμε μία βελτίωση του ρόστερ. Ελπίζουμε να γίνουν καλές επιλογές και να βοηθήσουν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες».

Για την εντολή του στο 18' να ανεβάσουν ταχύτητα οι παίκτες του:

«Ήμασταν αργοί και προβλέψιμοι. Αν θυμάστε προηγουμένως έχει κάνει φάση ο αντίπαλος. Όταν βρίσκουμε κλειστές άμυνες το αργά δημιουργεί κλειστούς χώρους και αυτό είναι πρόβλημα. Έπρεπε να ανεβάσουμε ταχύτητα όταν είχαμε την κατοχή. Θα το βελτιώσουμε».

Για τον Παναιγιάλειο:

«Είναι πολύ οργανωμένη ομάδα. Φαίνεται η δουλειά του προπονητή. Έχει χαρακτήρα, άρα έχει βάλει το χεράκι του ο προπονητής. Κλείνει καλά τους χώρους, έχει τον τρόπο να παίζει την κόντρα και πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα, γιατί έχει έδρα και κόσμο. Αυτές οι ομάδες δεν θα έχουν πρόβλημα. Είναι πολύ βελτιωμένη

Για τη μάχη του πρωταθλήματος:

«Θα γίνει μάχη μεταξύ των τεσσάρων που ξεχώρισαν. Όποιος δείξει χαρακτήρα, δεν έχει εσωτερικά προβλήματα, έχει τύχη και σταθερότητα θα διακριθεί. Γενικά είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας. Έχει ποιότητα και εμπειρία».

Για τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων:

«Βλέπουμε ότι η Κέρκυρα έχασε από την Παναχαϊκή και τώρα μπορεί κάποια άλλη ομάδα να περάσει από εκεί λόγω των προβλημάτων. Βλέπουμε ιστορικές ομάδες να έχουμε οικονομικά προβλήματα. Είναι αδικία αυτό για κάποιες ομάδες. Μακάρι όλες να είναι υγιείς και το πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό».

«Στηρίζουμε την αποχή»

Ο αρχηγός, Γιώργος Παρασκευαΐδης είπε:

«Ο προπονητής μας είχε πει ότι ο Παναιγιάλειος είναι πολύ οργανωμένος. Το καταλάβε. Δεν μπήκαμε καλά, όπως συνηθίζουμε και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Είναι λογικό γιατί δεν έχουμε αφομοιώσει 100% τη φιλοσοφία του προπονητή μας. Έχουμε χρόνο. Αγχωθήκαμε, αλλά σκοράραμε και τέλος καλό όλα καλά. Έτσι, έχει αντίκρισμα η νίκη στη Λάρισα.

Για την απεργία εμείς σαν ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας είμαστε μαζί με τον ΠΣΑΠ. Και πώς θα μπορούσαμε να μην είμαστε όταν τυγχάνει να έχουμε την καλύτερη διοίκηση που υπήρχε ποτέ. Στηρίζουμε την απεργία».

ΑΠΟΔΟΣΗ: flnews

Last modified onΚυριακή, 13 Δεκέμβριος 2015 18:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep